AL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-3 Nottingham Forest | MS | 19 Şubat | TRT 1

10 numaralı mal 5 dk top isteyip gelince üstünden atladı

acaip kötü fener ligde rakip kasımpaşa olmasa kesin puan bırakırlardı

İmansız Nottingham bari biraz top verin çocuklar oynasın biraz...
Top hem onların...

Dk 60 fbnin 1 tane organize 3 pas üst üste yaptığı bişe yok rakip sahada
Sevgili kardeşim ulu önder ATATÜRK’e yunanı kocatepe de bozguna uğrattığı savaşta yunan komutana trikupis e efendim TÜRK’lerin tahkimat yaptığı söyleniyor dediklerinde Afyon tahkimatını gezdim MUSTAFA KEMAL diye bir şahsiyete rastlamadım diyor.Fakat bizim yaptığımız hazırlıklardan haberi yok.Kısacası ben bir GALATASARAY taraftarı olarak sahada fenerbahçe diye bir takım görmüyorum.

Adamlar ligde kalmak için mücadele ediyorlar ama yine de Avrupa dan uzaklaşıp lige konsantre olalım demiyorlar...

yalnız iki kaleciye bakıyorum, Uğurcan kusursuz top atıyor ya son zamanlarda evet 30 milyon etmez ama net iki kaleciden de iyi oyun kuruyor.
Uğurcan şu gösterdiği performansla 30 çok rahat eder. Hem ayakları hem kaleciliği bu kadar iyi olan kaç adam var dünyada. Allah var gelirken tek korkum ayağı idi ,şuan nazar değmesin çoğu süper lig orta sahasından iyi top atıyor adam.

arap liginden topçu alamayan bu arada kente bile muşmulaya dönmüş fb her sezon domalıyor oraya allahtan bizim o pazarda işimiz yok

Geri
Üst Alt