Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.870
- 14.536
- 2.828
Gönlüm dünkü galibiyetimizden sonra Fener'in tarumar olmasını istiyor ama mantığım fenerin 1 tur daha ilerlemesinden yana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertte türk disiplini mi varmışDomenico Tedesco: Anderson Talisca en çok gol atan oyuncumuz. Bazen 10 numara gibi oynuyor, bazen 9 numara gibi. Günün sonunda hep aynı boşlukları buluyor; bizler için karar verici bir yıldız.
Marco Asensio’nun önemi çok açık. Takıma pozitif şey katıyor, akışı sağlıyor. Kendisi de bu takımda oynamaktan çok memnun.
Kerem Aktürkoğlu’nin zor zamanları oldu, biliyorsunuz. Özellikle dışarıdan gelince baskı oluyor. Ona her zaman kendisinden memnun olduğumuzu söyledik. Presler, karşı presler, yoğun oyun, koşular… Artık gol de atmaya başladı. Mutlu görüyorum onu, ben de mutluyum. Ben sadece gol atıyor mu diye oyuncuyu yargılamam.
Domenico Tedesco: Mert Müldür çok zor zamanlardan geçti. 7-8 hafta önce vücut dili farklıydı; bu da normaldi. Ben geldiğimden beri hiçbir antrenmanı kaçırmadı. Bu durum onun hakkında çok şey söylüyor: kendisinde Türk disiplini var.
İsmail Yüksek de hiç antrenman kaçırmadı; o da çok güvenilir. Yüzde yüzünü veriyor, ister oynasın ister oynamasın.
Mert’e her zaman 'Zamanın gelecek, sabırlı ol' diyordum; şimdi zamanı geldi. Kendisi çok iyi iş çıkarıyor. Motorumuz gibi; kanatta devamlı ileri geri gidip geliyor. Mert’ten çok memnunum. Sağ ayaklı ama solda oynuyor; solda oynamak kolay değil. Ona daha fazla sol ayağını kullanmasını istedim, böylece daha rahat oynayabilir.
Sadece onların değil gslilerinde yandı dostumOsurukbahçe'nin dandik bir rakibe karşı dandik bir Avrupa maçı.
Nasıl da glerinin içi yanmıştır dün akşamdan sonra. :d