AL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-3 Nottingham Forest | MS | 19 Şubat | TRT 1

Yeni hoca Vítor Pereira ile şansları çok daha azaldı feneri nasıl eleyeceğinin yolunu bilir takım kalitesi olarak çok öndeler şimdiden Igor Jesus yazdı bile golü

Benim çok beğendiğim ortasaha Anderson cezalıymış bu maçta cockmart sitesinde öyle gösteriyor

bundan önceki Uefa maçlarına yedeklerle falan çıkmamışlar,baya baya yıldızlar oynamış yani öyle ciddiye almama gibi bir durum yok gördüğüm kadarıyla

Rakip Nottingham Ormanları Spor Kulübü olduğuna göre;

Ormandaaaann kestik çamı
Ormaandaaann kestik çamı,
Feneeeeeeerr ananın ..

diyebilir miyiz?

Umarim Osterpicde denen insan kilikli yaratigin bu macta futbol hayati biter. Fenere de guzelce bir doserler umarim.

Bol sakatlikli bir mac olur insallah. Assensio, Tal8sca, Ismail, Skrinniar..

Amin
IMG_0541.gif

bizim maçlar totnım manu city liv bunların payına forest düşüyor seviye farkı çok fazla.

Galibiyet ve mağlubiyetten ziyade sakatlık vermiyorlar hiç eşyanın tabiatına aykırı şekilde.

Ligde zaten rakipler önünü açıyor Avrupa da sert takımlar lazım yorup yıpratacak.

Biz kaç sakat verdik en önemli oyunculardan sene başından beri dengelenmeli bir yerde artık.

Olursa koparlar .

Kararsisim bir yandan fener bes alti tane yesin diyorum bir yandan kazanip tur atlayip dahada yorulsunlar istiyorum

Kazanip tur atlamalari sanildigi kadar olumsuz etkilemiyor bence.Fiziksel yorgunluk okey ama avrupada tur atlamak mental anlamda olumlu etki ediyor .Zira 2 senedir elendikleri maclarda turu gecseler donuste puan kaybetme ihtimalleri daha az olacakti diye dusunuyorum.Özetle agir bi maglubiyetle elenmeleri daha iyi olacaktir

Geri
Üst Alt