AL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-3 Nottingham Forest | MS | 19 Şubat | TRT 1

forest'ı geçen haftalardaki leeds maçında izlemiştim kepazet idiler, osda hiçbi ağırlık koymadan zart zurt atağa kalkmaya teşebbüs eden abuk bir team
o şekilde oynarlarsa paket olurlar büyük iht

adam gibi defans yapıp kontradan falan gol bulmaları gerekior, 1 farkla fln yenilseler yine evde geçme ihtleri olur

1771519190403.webp

As çıkmış notts direkt.Buyuk ihtimalle fena osurtacaklar

dominguez varmış bunlarda bızım istedigimız adam

Tepedeki İngiliz kulüpleri hariç diğerleri Avrupa'yı pek sallamıyor. Bunlar zaten düşmemeye oynuyorlar, bu herifler için EPL'de kalmak hayat memat meselesi. Çok sanmıyorum asılacaklarını.

Bir ara çok kötü olmasınlar birazcık ilerlesinler diyordum da koca Avrupa Ligi'ni 19. bitirdiler. Bu üstün başarı bunlara yeter. Bundan sonra beter olsunlar.
ErtuGS abi ilerleseler ligde işimize yarar ama,fikstürleri sıkılaşır puan kaybedebilecekleri maç sayısı yükselir

Forrest as kadroya yakın çıkmış, ciddiye almış maçı. Fark bekliyorum Forrest lehine.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çıkar bizi bu cendereden gibbs-white

Fenerbahçe XI: Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Mert Müldür, Guendouzi, N'Golo Kante, Anderson Talisca, Marco Asensio, Kerem Aktürkoğlu, Sidiki Cherif.

Nottingham Forest XI: Ortega, Aina, Milenković, Murillo, Williams; Anderson, Sangaré, Hutchinson, Gibbs-White, Hudson-Odoi, Jesus.

Geri
Üst Alt