AL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-3 Nottingham Forest | MS | 19 Şubat | TRT 1

saldır fener sesleri nerde tribün uyumaaaa

Fener maçını izlemiyorum, buradan takip ediyorum. Daha heyacanlı 😁

Kurulduğu tarihten itibaren en iyi versiyon Nothingam:2 - kendi cumhuriyetlerinin en büyük 120 yıldızlı fenerimiz: 0 ( yazıyla sıfır )

Kaldırdığınız eller bi tarafınıza girsin şerefsiz köpekler. Her pozisyonda eller havada.

Ofsayt istiyo herif mal bunlar ya Tarihin en kotu Juventus’u yeeeee ligde 9-10. Olur Juve yeeee ahraz salaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan karşısı koşmaktan aciz, bunlar Liverpool, Atl Madrid, Ajax ve Juve'ye 5 mi atıyolardı 6 mı :asd: Oynasalar 5 yiyecekler, hızlı oynayamayan ve koşamayan ingiliz takımının karşısında bu kadar zorlanıyorlar.

Aynen o kadar itiraz etmelerine şaşırdım. Bir de daha kısa süre önce kendi kalelerinde yakın pozisyonda penaltı verilmedi yani.
Ya kolu kapalı be abi adamın. Ortalık ayağa kalktı dedim yanlış mı gördük yangın yaptılar top oynamayı falan bıraktılar. Terbiyesizlik ve ahlaksızlık DNA'larında var bunların.

Arkadaşlar bu skor gayet normal çünkü karşılarında tarihin en iyi Nottingham Forest’ı var.

Geri
Üst Alt