AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

yedeklere çıkarmadan 3 atar forrest yine

Perreira'dan tek bir isteğim var intikamını alsın 8-0 koysun.

Valla kime beddua ettiysem tuttu, önce Skriniar gitti sonra Osterwolde. Bugün Asencio'ya ağır beddua ettim, hadi bakalım. Acımasız değiliz, bir ayağı kırılsa yeter benim için.

Çok büyük fark yiyecekler. Forrest yedekleri ile de çıksa fark yiyecekler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

notigham rahat durumda olamdığı için bence rotasyon yapar fazla kasmaz ama yinede bu savunma hattına yedeklerin 5 atması lazım

Sunlardan bir 5 yeseler keske de moralleri hep bitse.
isteseler oyun olarak da fizik olarak çok üstünler, fark atabilirler,fbnin defansı da yok zaten ama victor pereira fb hala kalbimde vb demişti basın toplantısında, belki 2-0 3-0 dan sonra topu rakibe verebilir,rezil etmemek için veya kendileri yormamak için de olabilir küme düşme mücadelesi veriyorlar ya

İngiliz iğnesi büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Kanaryanın dikiş tutmaz, yaralı mabadına saplanacak.

Bi darbe de buradan yerler. Şu an sahaya çıkmayıp 3-0 mağlubiyeti köpek gibi kabul ederler sahaya çıkmamak için de orada TFF yok tabii. İhraç edileceklerini biliyorlar.

Forest ligde kritik yerde ilk maçtada turu bitirdiler sayılır yani bu maçı çok kasmazlar tek farklı galibiyetle falan bitirirler diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt