Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.814
- 2.022
- 1.723
Şimdi çıkarlar o kadar eksiğimiz var, şöyle oynadık böyle oynadık diye gubarırlar )))
Bunların kafa hep güzel ya. Ne güzel )))
Bunların kafa hep güzel ya. Ne güzel )))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmaili biri sakatlamalı. Fb ortasahasını tek başına ayakta tutuyor bu sezonMaçı penaltılara götürüp penaltılarda elenmeleri güzel olurdu.
Çok alakası var..alakası yok ,ligin bu konuda en kötülerinden belkide
yaptıkları en iyi şey skriniar varken geride iyi alan daraltıp kapanıp kontraya cıkmak
2. Satır patlattıforumda luccayı forvet için yazanlar oluyordu ara ara. Tez bulunup yargılanmalılar
İnş ben yazmamışımdıe fmye kapılıp

İş yapan öğrencilerimi ara ara öneriyorum bize2. Satır patlattı![]()
forumda luccayı forvet için yazanlar oluyordu ara ara. Tez bulunup yargılanmalılar
İnş ben yazmamışımdıe fmye kapılıp
Lucca mali yanlış brans secmiş basketci olacakken futbollaİş yapan öğrencilerimi ara ara öneriyorum bize
Hocam millet perugiadan bile topçu öneriyor, nasıl buluyorlar sanıyorsun. Ben de ara ara önerilerimi fmye göre yaparımUzun süre FM15 oynamıştım... Geçen sene FM24 oynamaya başladım... Oradaki scouting sonucu önüme düşen oyuncuların isimlerini gördükçe forumda transfer döneminde alakasız takımlardan "şunu alalım, bunu alalım" diye sık sık gündeme getirilen oyuncuların en az bir %80'inin FM kaynaklı olduğunu çakozladım![]()
Lucca mali yanlış brans secmiş basketci olacakken futbolla