Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.035
- 20.992
- 1.848
fenerde yiğit efe mefe oynayacak. bu notingham fark atmazsa adam değiller
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun için karşıdaki takımın da buna göre oynaması lazım her şeylerini vermeleri gerek yani bizim maçtaki Juve gibi Fb'nin böyle bir motivasyonda olacağını düşünmüyorum.Hasan Bekir abi futbol rölantiyi affetmez
FB'ye tur umudu doğar o senaryoda
Puan alıp elensinler.
liverpool maçı geniş özetini izledim liverpooldan daha çok tehlikeleri var ben 3 tane net saydım, çok hızlı atak yapıyorlar ve önde kale ağzına kadar pres yapıyorlar ki zaten geçen hafta fbye de yaptıları bunu, liverpoola 18 şut çekmişler ve daha fazla Rcsler var ama işte umarım maçı salmazlar, kafaya koysalar 7-8 atacak güçleri var, şuanki fbnin durumunu da göz önüne alırsakfenerde yiğit efe mefe oynayacak. bu notingham fark atmazsa adam değiller
niye? vitor fenerden iki kere kovulmadi mi?Vitor uzmez fenerini, al gulum ver gulum bitirirler maci.. Ilk mactaki ucuncu gol sonrasi gibi..
sever misinniye? vitor fenerden iki kere kovulmadi mi?
gecen persembeden beri sevmeye basladimsever misin
vitor topcudan cok iyi anlar benim gibigecen persembeden beri sevmeye basladim
Oyle de, gecen mac 3'ten sonra salak salak top cevirmediler mi?niye? vitor fenerden iki kere kovulmadi mi?
fenerden siddikiyi alir o zamanvitor topcudan cok iyi anlar benim gibi