AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

bakwa falan beklerdim de o da yok.Onun dışında forrestın rotasyonlu kadrosu bile 10 gömlek üstü fbnin.Forrest'ın ne istediğine bağlı maç , ne kadar umurlarında olduklarına bağlı ama lig lideri son pl şampiyonunu yenerken bu terör örgütünün kendi sahasında gidip pl küme düşme adayından yürüyerek 3 yemesi tam chobani sponsorluğuna yakışır bir iş olmuş , ülkeye hayırları yok anasını satayım

S.a.ç denen yavşak geçen hafta çıtlatmıştı bu durumu, tur gitti zaten vitor fenerin eski hocası gerekli mercilerden vitora telefonlar gitsin, ikinci maçı idare etsin falan.. insan utanır lan şunları söylemeye ama adam değiller onu biliyoruz o yüzden şaşırtmıyor. Şimdi bakıyorsun 6 tane 11 oyuncusu kadroda yok forestta

İzlemeye gerek kalmadı bu dostluk maçını

Maca RTL+ üzeri bakacaktım adamlar maç görseline febe logosu yerine Ferenvarcos logosu koymuş ölüyorum

IMG_6178.webp

oğlum forest'in 3. kadrosu bile fbnin bu kadrosunu dağıtması lazım ne anlatıyonuz, her rotasyon yapan takım ilkayla falan oynamıyor.

Nottingham Forest taraftarı olmak da ne garip bir duygudur lan. Düşünsene zamanında dünyanın en büyük kulüplerinden biriydin. Sonra en alt liglere kadar düştün. Sonra tekrar canlandın PL'ye yükseldin vs.

Ne mazi var adamlarda.

Allahım bu mübarek ramazan ayının yüzü gözü hürmetine sen bize TRT de izlet yarabbim 🤲

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forest'in gençleri takımda yer bulabilmek için yeni hocaya kendini kanıtlamak isteyecektir bu şansı elde etmişken.

Rotasyon Forest için faydalı olur umarım. İştahlı oynamalı şans bulanlar.

Son düzenleme:
oğlum forest'in 3. kadrosu bile fbnin bu kadrosunu dağıtması lazım ne anlatıyonuz, her rotasyon yapan takım ilkayla falan oynamıyor.
bir de adamların rotasyon yapması kadar normal bir şey yok rakibi bile inanmıyorki asensio'yu falan yedek bırakmış yani 3-0 deplasmanda kazanan takım burada tam olarak hangi kadroyla çıksın ? Herifler dehşet tempoda maç oynuyor ligde , 3-0'ın rovanşını 6-0 kazanmak için as kadroyla mı çıksınlar yani , herifler düşerse tüm sezonları gidecek

jair ve mcatee dışında da öyle çok absürt bir rotasyon falan da yok bu arada yani geri kalanlar zaten maçına göre 11 başlayan adamlar

Geri
Üst Alt