AL 25/26 Play-off M:2 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe | MS | 26 Şubat | TRT 1

Cacık gibi rakiple oynayacaklar en fazla ne kadar tükenik olabilecekler ki? Motive olacaklar hatta

yav uzun uzun yazıp kafanı şişirmeyeyim ama bu sabit bi can barı gibi düşünme, kas ve sinir sistemindeki tükenme / yıpranma ekspansiyonel bi şekilde artar. O ekstra 30 dk'nın acısı illa bir sonraki maç çıkmak zorunda değil, 1 hafta sonraki sakatlığın da sebebi olabilir.

Oha parmak ucuna penaltı vermiş adam

Bizim onyekuru penaltısı için ortalığı yıkan itoğlu itler buna seviniyor şimdi

Su oyuna sadece fiziksel olarak bakmaktan ne zaman vazgececksiniz ? Pep kazandiklari bir kupa macindan sonra.Neden kupayi bu kadar ciddiye aldiniz sorusuna kaybeymek virüs giibidir cok hizli yayilir tarzi bisey demisti.Sporun mental tarafini cok gormezden geliyorsunuz kazanmak o kadarda yorucu degildir kendi hayatinizdaki basarilardan pay bicin

yav uzun uzun yazıp kafanı şişirmeyeyim ama bu sabit bi can barı gibi düşünme, kas ve sinir sistemindeki tükenme / yıpranma ekspansiyonel bi şekilde artar. O ekstra 30 dk'nın acısı illa bir sonraki maç çıkmak zorunda değil, 1 hafta sonraki sakatlığın da sebebi olabilir.
bilimsel konuşulunca dayanamıyorum ikna olup like a tıklıyorum

belki de sıkıyorsun ama bilimsel

Sen böyle bir kelimenin anlamını biliyorsan beni...

Su oyuna sadece fiziksel olarak bakmaktan ne zaman vazgececksiniz ? Pep kazandiklari bir kupa macindan sonra.Neden kupayi bu kadar ciddiye aldiniz sorusuna kaybeymek virüs giibidir cok hizli yayilir tarzi bisey demisti.Sporun mental tarafini cok gormezden geliyorsunuz kazanmak o kadarda yorucu degildir kendi hayatinizdaki basarilardan pay bicin

Juventus'u 5-2 yendikten sonra Konya karşısında süründük. Tarihi başarıydı halbuki kulüp için.

Yorgunluk inanılmaz etkiliyor.

Gooooooooooooooooooooooooollllll

Geri
Üst Alt