AL 26/27 2. Ön Eleme Turu M:1 | Beşiktaş 1-0 Midtjylland | MS | 23 Temmuz

Scout31cilerin bize wonderkid diye yutturmaya calistigi topculara bak anahshahshsnsnd

Şu takımla ikili eleme oynasak kesin elerdik diyemiyorum.

Bize gelince 10 kişi kalmayı bırak en kazma orta sahası 90'a takar.

operasyon çekilmiş

bırakır al'ye kalsınlar 8 maç oynanıyor orda köyferansta 6 maç ama bunlar play offta cortlar bence

Adamlar kırmızı görneseydi bu küçüklere en az 3 atardı.Oyun bunu gösteriyordu.İşte böyle kırmızı gören aptal adamlara ceza vereceksin.
Spiker ve yorumcunun abartılı yorumları efsane.Rakip 10 kişi yapılan en ufak normal harekete bile abartı tepki veriyorlar.
Gerçekten türk futbolundan hiçbir halt olmaz.

..Orkunda abartılan kadar olmasada iyi oyuncu.Fark yaratıyor..İşin acı tarafı bu orkun kadar bir orta sahamız yok.Nefret ediyorum başımızdaki adamlardan.

Bir işe yarayıp gruplara kalsınlar bir zahmet.

O kadar parayı ligde 3. olabilmek için harcıyorlar 4 senedir.

Adamlar kırmızı görneseydi bu küçüklere en az 3 atardı.Oyun bunu gösteriyordu.İşte böyle kırmızı gören aptal adamlara ceza vereceksin.
Spiker ve yorumcunun abartılı yorumları efsane.Rakip 10 kişi yapılan en ufak normal harekete bile abartı tepki veriyorlar.
Gerçekten türk futbolundan hiçbir halt olmaz.

..Orkunda abartılan kadar olmasada iyi oyuncu.Fark yaratıyor..İşin acı tarafı bu orkun kadar bir orta sahamız yok.Nefret ediyorum başımızdaki adamlardan.

geçtim Orkun' u, Salih bile yok. Çok net alabilirdik, dursa zararı olmazdı

Kırmızı kartı gördüm şimdi, bence net haksız... Tam basamıyor bile adam sıyırıp geçiyor ayak...

Beşiktaş’ın kale arkası tel örgüleri kaldırılmıştı, geri takılmış demek zorunluluk geldi haberleri doğru

Geri
Üst Alt