Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.974
- 2.262
- 1.948
Mal bu Marsilya
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de en yüksek piyasa değeri 1 milyon olan oyuncuyu Messi ilan ettiler.4 yıldır şampiyon olup geçen sene clde son 16 yapan takımın taraftarının sezonu erken açıp ilk 4-5 maçta iyi oynadı diye rakip tdyi takımı falan bu kadar dillemesi ne kadar iğrenç yaw
birkaç ay sonra göreceğiz bakalım ne yapacaklar
Nasıl komşu ağabeyUlan digitürkten dekoderden izliyorum maçı üst komşu gol diye bağırırken ben golü 10 saniye sonra görüyorum. Sokayım böyle işe
Aynı adamlar Tedesco'nun ilk zamanları benzer şeyleri yazmış mıdır?4 yıldır şampiyon olup geçen sene clde son 16 yapan takımın taraftarının sezonu erken açıp ilk 4-5 maçta iyi oynadı diye rakip tdyi takımı falan bu kadar dillemesi ne kadar iğrenç yaw
birkaç ay sonra göreceğiz bakalım ne yapacaklar
İlk dörde girerlerse başarı sayılır bu kadroyla.Beşiktaş şampi diyebilir miyiz
Kim girecek ilk 4e rts kasimpasa miİlk dörde girerlerse başarı sayılır bu kadroyla.
ya daha 1 ay önce strum graz maçında ismail yalanıyordu süper takım süper td diye git bak yorumlaraAynı adamlar Tedesco'nun ilk zamanları benzer şeyleri yazmış mıdır?