- 18 Mayıs 2011
- 24.029
- 13.230
- 1.998
Bjk atarsa buradaki yorumlar birden nasıl 180 derece değişecek 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk bu defans ve ortsahayla bir yol olmazBjk atarsa buradaki yorumlar birden nasıl 180 derece değişecek![]()
Bu adam nasıl 20 en az 30 yaşında vardır.
Hakanım kütüklerini bilmiyoruz normal geliyor 20 yaşındaki adam 30 çıksa yine şaşırmam onların fizikselliği gereği 50'ye kadar rahat oynarlar.Afrika dogumlu topcularin yas kücültme mevzusuna ne diyon bumudum
Saclarini kestirirse olabilir. Cok sinir bozucu saclariOrkunu bizim takima istermiydiniz
Karakteri 5 para etmezde onu çıkarsak isterdim.Orkunu bizim takima istermiydiniz
Galatasaray'dan başka herkesi övme delisi tayfa Beşiktaş bizim ilk senemizdeki gibi baskılı başlayıp gol atınca Beşiktaş'ı sampiyon ilan etti. Ama yine bu oyunun ikinci devresi olduğunu ve dillerin dışarı çıktığını gören ferastli tayfa bu oyunun böyle gitmeyeceğini göruyordu. Nitekim Golden sonraki 10 dk'da 5 pozisyon falan verdiler kalelerinde. Hem de marsilyalilar tıkır tıkır İstiklal de yürür gibi geldi o ara. Golü de buldular. Sonra bir denge oyunu.Maçı izlemiyorum da nasıl yorumlar var arkadaş... bjk şampiyon olur dan amed haftasonu bunlara çakara evrilmiş yorumlar...![]()
Bana da animsatti olaytan badu gibi geliyor gozumeItalianonun oyunu tudorun kopyasi
2 isabetli şutla mı?Ben başka maç izledim herhalde ilkyarı Bjk 4-5 yapardı diyorlar
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende şoktayım2 isabetli şutla mı?
Gerçek skoru söyliyeyim 3-6 biterdiBen başka maç izledim herhalde ilkyarı Bjk 4-5 yapardı diyorlar
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Italianonun oyunu tudorun kopyasi