AL 26/27 H:1 | Beşiktaş 4-1 Marsilya | MS | 17 Eylül | TRT 1

Bjk atarsa buradaki yorumlar birden nasıl 180 derece değişecek 😀

İstediklerini yapamadığında ya da üstüne oynandığında çabuk sinirlenip el kol yapacak ya da kontrolden çıkacak biri gibi duruyor eskorthoviç

Maçı izlemiyorum da nasıl yorumlar var arkadaş... bjk şampiyon olur dan amed haftasonu bunlara çakara evrilmiş yorumlar... 😀
Galatasaray'dan başka herkesi övme delisi tayfa Beşiktaş bizim ilk senemizdeki gibi baskılı başlayıp gol atınca Beşiktaş'ı sampiyon ilan etti. Ama yine bu oyunun ikinci devresi olduğunu ve dillerin dışarı çıktığını gören ferastli tayfa bu oyunun böyle gitmeyeceğini göruyordu. Nitekim Golden sonraki 10 dk'da 5 pozisyon falan verdiler kalelerinde. Hem de marsilyalilar tıkır tıkır İstiklal de yürür gibi geldi o ara. Golü de buldular. Sonra bir denge oyunu.

Marsilya sallamıyor gibi. Hafif defansif bir deplasman oyunu oynuyor. Beşiktaş yorgunluğu atıp kafayı kaldırmaya çalışıyor ama ibre bence Marsilya dönük. Beraberlik isterlerse beraberlik alırlar. Son yarım saat bastirirlaraa kırmızı da olur penaltı da olur, gol de atarlar.

Ben başka maç izledim herhalde ilkyarı Bjk 4-5 yapardı diyorlar

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 25-30 dk çok hızlı ve hareketli oynadılar, sonra durdular
Geçişte doğru koşuları ve pasları yapıyorlar
Defans arasından da güzel paslar veriyorlar, 2 kere kaleciyle karşı karşıya kaldılar
Vlahovic iyi istasyon olup doğru pası veriyor

Orta blok - defans arası çok boşluk var, topu orta bloktan geçirebilirsen açık veriyorlar
Agbadou bomba, ofsaytı da baya bpzuyor

Vlahovici tut, topu ver koşsunlar, dilleri sarkınca oyna

Iki rakibimizde kontra atak takımları geçiş oyunundan başka bir opsiyonları yok
Bu özellikle ikinci devre dişliler sıkıldığında
Kapalı savunmalara çözüm üretmede sorun olacak
Trosard Ve Vlahovic sorun çözecek oyuncular
Fenerde sadece Greenwood var
Bizde bu sayı çok fazla
Osimhen Yunus Leao
Birde bir tık alt seviyesi Sane Baris Toreira Sanchez Abdulkerim gibi jokerlerimiz var

Geri
Üst Alt