Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.191
- 19.261
- 1.188
Olaitana bak adam yıkılmadı lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olaitana bak adam yıkılmadı lan
en az 4 yemezse ensendeyim BumudumBugün gördüğüm ilk yarıdaki beşiktaş hafta sonu ciddi ciddi 4-5 yer
Burun kıvırdığımız yok satmıyorlar bize yada ederinin 3 katını çekiyorlar.JK anadolu topçularını biz ve fb artık almadığımiz için sağlam anadolu topçularını ucuzdan topluyorlar son 3-4 senedir. Bu olaitan falan olacak iş değil. Ümit akdağ falan tutacak izleyin görün. Alayına burun kıvırıyoruz son dönemde.
en az 4 yemezse ensendeyim Bumudum
biz buradayız ednanımBiraz daha böyle ilerlerse tinerciler bu durumdan böyle tiksineceğiz, artık yeter :
Ekli dosyayı görüntüle 335569
Nasıl yani, açıklama istiyoruz ???
Sene sonu Olaitan rekor ücretle satılır
Şakasız Kocaeli daha iyi takımValla Kocaeli maçında bile son 20 dk tirnaklarimin yediği yerde Marsilya’ya bu muameleyi yapamam.
ben hic emin degilim, umarim dedigin gibi olurbjk lig sonunda bizden min 10 pts fark yer
Olay bu aslındaOlaitan pozisyonunda bizim topçuları düşünemiyorum. Barış faulü aldırdım der kafasını yere gömer. Yunus, hocam kart nerde der. Sane topu bırakıp söylenir vs.
bjkliler oldukça iştahlı..