Al Ahli, Sergio Ramos Transferinden Vazgeçti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1686922525049.png

Al Ahli, Sergio Ramos transferinden vazgeçti.

Sergio Ramos'un çok yüksek maaş talebinden dolayı bu transfer iptal oldu. Al Ahli yöneticileri, "Biz bu parayı ödeyemeyiz." deyip transferden vazgeçti.

Sergio Ramos, bu gelişmeden sonra İspanya'ya dönüp Sevilla'da emekli olmak istiyor. [İspanyol basını]

Ulan herkese 100 milyon falan veriyorsunuz zaten sizin sınırınız var mıydı para konusunda ramos kaç istedi de bu görünmeyen sınırınız ortaya çıktı 1 milyar euro falan istedi herhalde.

Ronaldo, Benzema seviyesinde bir meblağ istedi herhald.

Nağadar istemiş ki

Ulan herkese 100 milyon falan veriyorsunuz zaten sizin sınırınız var mıydı para konusunda ramos kaç istedi de bu görünmeyen sınırınız ortaya çıktı 1 milyar euro falan istedi herhalde.

Kendisi ne kadar istemis bilmiyorum ama haberlerde Al Ahli'nin senelik 30 milyon euro teklif ettigi yaziliyordu. Demek o paraya Arabistan'a gidesi yok. Bankada cok para olunca tabi. :)

Kendisi ne kadar istemis bilmiyorum ama haberlerde Al Ahli'nin senelik 30 milyon euro teklif ettigi yaziliyordu. Demek o paraya Arabistan'a gidesi yok. Bankada cok para olunca tabi. :)
Daha geçen sene psg den 15 mi ne alıyordu galiba normal aslında 30 a gitmemedi ama arapların sınırının olması da şaşırttı.

Daha geçen sene psg den 15 mi ne alıyordu galiba normal aslında 30 a gitmemedi ama arapların sınırının olması da şaşırttı.
37 yasinda olmasi da rol almistir, yani Araplar belki gel 2 sene oyna al temizinden 60 milyon euro demistir bu da kesin en az iki katini falan istemistir diye tahmin ediyorum.

Adamlar morukların oynadığı ligde defans oyuncusuna Servet gömmeyi gururlarına yedirememişler herhalde.

bütün paraları edouard mendy ye gömmüşler herhalde.

Evet beklemedeyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ramos mls gitmedi mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al Ahli yöneticileri, "Biz bu parayı ödeyemeyiz." deyip transferden vazgeçti.

⛔

Bizden uzak dursun interse kuslar alsin

Ramos haberleri silinmeli, kilit arti yazanlarda ban yesin 2 gunluk.

Ben dahil... ismi gecmesini bile yanlis buluyorum

Geri
Üst Alt