Al-Arabi, Marco Verratti İçin PSG ile Anlaştı!

gayet iyi haber - her ne kadar müthiş bir isim olsada aklıma yatmayan bir transfer (parasal açıdan ve bonservisini almayacağımız bir isim)

Arabistan'ı veto eden herif Katar'a niye gitsin ki. Mantıksız.

İyi oldu yav seneye yine alamayıp iki ay peşinde gezecektik. Çok geç kaldık ama bir an önce oraya kalıcı olarak tapusuyla alternatiflerden birini çözelim. O kadar transfer yaptık, hala geçen yılki kadroyla oynuyoruz. Bi an önce yatırımlardan verim almaya başlamak lazım.

Arabistan'ı istemediğine dair haberler çıkmıştı diye anımsıyorum.
araplar 60 veriyor psg 80 istiyor - verattide sonuna kadar bakınıyor gibi bir şeydi o haber yav.

Anlaşsında gündemden çıksın şu konu - oyun olarak değil bütçe olarak bizi zora sokacak bir konu olduğunu savunanlardanım.

Tam ona göre bi lig.İstediği zaman 30 dakika şovunu yapar sonra yatar.90 dakika koşamıyor diye bik bik öten taraftar da olmaz.Alır parasını çeker ciagarasını

Sevdiğimden

Kim istemez Hoşbergi
Sırf isim olsun diyenler istemez. Dün seyrettim hoşberki adam İngiltere de bile fizikli bizim ülkede dev gibi gözükür bir kere bile yıkıldığını görmedim bu kadar sağlam futbolcu uzun zamandır görmedim. Tek sorunu hızı ancak topu acayip hızlı çıkarıyor tek pas ile.

Sırf isim olsun diyenler istemez. Dün seyrettim hoşberki adam İngiltere de bile fizikli bizim ülkede dev gibi gözükür bir kere bile yıkıldığını görmedim bu kadar sağlam futbolcu uzun zamandır görmedim. Tek sorunu hızı ancak topu acayip hızlı çıkarıyor tek pas ile.
O halde bize de gelmesi mümkün değil gibi üstad

Geri
Üst Alt