Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Kac m???????
6.25 miii
6.25 miii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyata bağlı bu dediğin,birde yerinin dolması olayına.Satıp aynı kalibrede bir golcü alamazsak mallık olur.Güldük eglendik lakin satilmasinin mallık olacagi hususunda fikir birligine varalim.
yalan haber gomis elinizde patladi
Normal bir Gomis için doğru. Ama sürekli zam isteyen ve mutsuz olan bir Gomis için pek doğru değil. Bence Gomis daha iyi bir ücrete kafayı takmıştı ki bu yüzden Arabistana gidiyor.Güldük eglendik lakin satilmasinin mallık olacagi hususunda fikir birligine varalim.
azgini topla ne demek istedin?Gomis elinize verse, kravat diye boynunuza dolarsınız
Satıp aynı kalibrede bir golcü alamazsak mallık olur.
Foruma goygoyuna girerim ama su fenerli uye olayi komik degil yav teknigini gelistir reyiz biraz farkli seyler gorelim.azgini topla ne demek istedin?
Az önce KAP gibi bir başlık gördüm. Bunun sorumlusu kimdir ? Ayıptır yahu tam başlığa girdim uçurulmuş. Satıldı mı ? Satılmadı mı ? En azından bilgi almak isterim.
Sana dogru infoyu verirdim ama vermeyecegim tabiki üstadAz önce KAP gibi bir başlık gördüm. Bunun sorumlusu kimdir ? Ayıptır yahu tam başlığa girdim uçurulmuş. Satıldı mı ? Satılmadı mı ? En azından bilgi almak isterim.
İnşallah Checkin yaptırırken uçağa açıkta kalırsın da dımdızlak beklersin Hava alanın da sonra taksiciler seni keriz gibi soyar da görürsün.Sana dogru infoyu verirdim ama vermeyecegim tabiki üstad