Tier 3 Al Hilal'ın Victor Osimhen İçin 130 Milyon Euro'luk Teklifini Galatasaray Kabul Etmedi

150 milyona sattın. Sonra dandik adamlar gelip şampiyonluktan kopunca bir bakmışsınız 94 milyon olan loca kombine 70 milyona 113 milyon olan mağazacılık 70 80 milyona, maç günü bilet satışın Allah bilir ne kadar düşer + UCL gelirleri düşecek diğer sene hiç katılamayıp komple düşecek . Sen 150 milyon kazandım sanırsın ama kaybettiklerin Allah bilir ne kadar olacak. Yonetime güveniyorum diyorsanız buyurun.

Bence 150'ye satıp altın filan alalım. Zaten bu sene nal toplarız.

150 milyona sattın. Sonra dandik adamlar gelip şampiyonluktan kopunca bir bakmışsınız 94 milyon olan loca kombine 70 milyona 113 milyon olan mağazacılık 70 80 milyona, maç günü bilet satışın Allah bilir ne kadar düşer + UCL gelirleri düşecek diğer sene hiç katılamayıp komple düşecek . Sen 150 milyon kazandım sanırsın ama kaybettiklerin Allah bilir ne kadar olacak. Yonetime güveniyorum diyorsanız buyurun.
Katılmıyorum Osimhen var iken 5000 bilet satıldı Villarreal maçına

İşi bilen bir kulüp, gerçekten böyle bir teklif varsa fırsata çevirirdi. Takım en fazla 1-2 ekleme dışında kalitesi yükseltilerek tamamlanmış ve muhtelif senaryolar için esneklik de gösterebilecek sağlam bir oyun oturtulabilmiş olsaydı, buradan gelecek parayla başka bir kaliteli forvet alınıp yola devam edilebilirdi. Bu söylediğim ön şartların hiçbiri gerçekleşmediği ve dolayısıyla camia nezdinde güçlü bir kredi oluşturulamadığı için cesaret edemezler. Ettiler diyelim, bu saatten sonra iyice sıvayacaklarının herkes farkında...

Bunlar adam olsa derim ki, 150'ye anlaşıp satsınlar ama yarın ellerine 150 milyon geçse 3 tane çöpe bu parayı gömüp içine ederler. Boey'den gelen 35 i nasıl kullandıklarını cümle alem gördü. Bunlar tez zamanda baskın kongre ile kovulana kadar eldeki değerlerimize dokundurulmamalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferi yoneticiler degil de profesyoneller yonetseydi, 150-160 civarina salin derdim. Ama bu yonetim ile 250 milyon bile olsa satilmamali. O parayi bile pic ederler.

çok alaka osimhen varken kötü takım kurarsan osimhen de mundar olur takımda değer kaybedersin taraftar gelmez ki bu sezon öyle gözüküyor
Osimhem kaldığı müddetçe her türlü yarışın içinde olacağız. ( en az 2 oyuncu alırlar)
Ekim Kasimda yarıştan kopmakla Mayıs ayına kadar yarışın içinde olmak arasında gayet de devasa fark var.

" Teklif sözlü olarak yapıldı." Kesin yapılmıştır! Öyle bir teklif olsun dursun anında satar.

150e satılır.Nasılsa bu sezonu saldık zaten battı balık yan gider.gelen parayla faizi borçları öderiz

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

130a kırmızı kurdalesini de ben takardım. Dursun başkan bu sene şampiyon olmayı kafaya koymuş resmen.
Onun namına bir marş besteledim:

Tuna nehri akmam diyor etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Dursun başkan Osimhen'den çıkmam diyor.

Araplar uçağa atladı, Dursun başkanı yokladı.
Kemerburgaz ortasında 130 bin top birden patladı.

Başkan kılıç vurdu taşa, taş yarıldı baştan başa
130a vermem dedi, Dursun başkan sen çok yaşa
Ünü büyük Dursun başkan Osimhen'le sen çok yaşa.

English and Arabic translation powered by ChatGPT:

The Danube says, “I won’t flow,”
“I won’t tear my banks apart.”
Great President Dursun says,
“I’m not letting Osimhen go.”

The Arabs jumped on a plane,
They came to sound President Dursun out.
Right in the middle of Kemerburgaz,
130,000 balls exploded all at once.

The President struck the stone with his sword,
And the stone split from end to end.
“I won’t sell him for €130 million,”
President Dursun, long may you live!
Great President Dursun,
Long may you live with Osimhen!

يقول نهر الدانوب: «لن أجري»،
ويقول: «لن أحطّم ضفافي».
الرئيس الكبير دورسون يقول:
«لن أسمح لأوسيمين بالرحيل».

ركب العرب الطائرة،
وجاؤوا ليستطلعوا رأي الرئيس دورسون.
وفي قلب كيمربورغاز،
انفجرت 130 ألف كرة دفعةً واحدة.

ضرب الرئيس الحجر بسيفه،
فانشقّ الحجر من طرفه إلى طرفه.
«لن أبيع أوسيمين مقابل 130 مليون يورو».
عاش الرئيس دورسون طويلًا!
الرئيس الكبير دورسون،
عِش طويلًا مع أوسيمين!

Son düzenleme:
150 milyonluk teklif gelse, ve bu takima adam gibi oyuncu gelmiyecekse osimhen gönderirdim.

150 ye satsak 30 istedikleri batrakova 50 çekerler, martinelliye 80 isterler. Bize yar etmezler o parayı

Geri
Üst Alt