Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.953
- 4.267
- 1.468
Kolpa haber 130’u yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum Osimhen var iken 5000 bilet satıldı Villarreal maçına150 milyona sattın. Sonra dandik adamlar gelip şampiyonluktan kopunca bir bakmışsınız 94 milyon olan loca kombine 70 milyona 113 milyon olan mağazacılık 70 80 milyona, maç günü bilet satışın Allah bilir ne kadar düşer + UCL gelirleri düşecek diğer sene hiç katılamayıp komple düşecek . Sen 150 milyon kazandım sanırsın ama kaybettiklerin Allah bilir ne kadar olacak. Yonetime güveniyorum diyorsanız buyurun.
Ondan sonra da transferler nerede kaldı diye soruyor taraftar. O stad nasıl dolmuyor böylr bir maçta anlamak imkansız.Katılmıyorum Osimhen var iken 5000 bilet satıldı Villarreal maçına
Ne alaka? Biri hazırlık maçı + zaten tepkiden dolayı satılmadıKatılmıyorum Osimhen var iken 5000 bilet satıldı Villarreal maçına
çok alaka osimhen varken kötü takım kurarsan osimhen de mundar olur takımda değer kaybedersin taraftar gelmez ki bu sezon öyle gözüküyorNe alaka? Biri hazırlık maçı + zaten tepkiden dolayı satılmadı
taraftar komedi ya yeni sezon final hazırlık maçına iştirak etmiyor, sonra diyor ki osimhen 130 milyon eura satılmasın mundar olsun.Ondan sonra da transferler nerede kaldı diye soruyor taraftar. O stad nasıl dolmuyor böylr bir maçta anlamak imkansız.
Osimhem kaldığı müddetçe her türlü yarışın içinde olacağız. ( en az 2 oyuncu alırlar)çok alaka osimhen varken kötü takım kurarsan osimhen de mundar olur takımda değer kaybedersin taraftar gelmez ki bu sezon öyle gözüküyor