Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.773
- 22.614
- 2.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ayrı; yıllarca Aziz o şekilde kandırdı zaten.bunların kulüp ve şirket hesapları tek bir A.Ş altında birleşmedi sanırım.bir ara bildirim yaptılar birleşeceğiz diye ama sonra olmadı diye hatırlıyorum.
buna göre yorum yapalım
bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
@Keramettin TANRIVERDİ senin bilgin var mı?
Haber gercekse 2.5 bu yil, 2.5 2020 yazinda ve 5 milyon 2021 yazinda zorunlu. Ustune 4 milyon maasi. Bilmiyorum bana cok sacma geldi. Bu sene sampiyon olamazlarsa isleri cok zor.Anlamadim
2 yil kiralik her yil icin 2.5m€
Bu kiralama bedeli mi yoksa zorunlu satin alma mi
+5 zorunlu satin alma mi var yoksa
Ve 4 net maas ne
5 mi veriyor bunlar rodriye simdi
Allah allah
Bu kadar mal olamazlar
ee o zaman durmak yok Ali showa devamEvet ayrı; yıllarca Aziz o şekilde kandırdı zaten.
Yok, yanlis okumusum. 2 yil kiralik ama kiralik ucreti 2021 yazinda odenecekmis.Anlamadim
2 yil kiralik her yil icin 2.5m€
Bu kiralama bedeli mi yoksa zorunlu satin alma mi
+5 zorunlu satin alma mi var yoksa
Ve 4 net maas ne
5 mi veriyor bunlar rodriye simdi
Allah allah
Bu kadar mal olamazlar
Hayır kiralama bedelleri opsiyona yedirilmiş. 5 m'a bonservisini verdik ama iki yıl sonra ödeyecekler diyor.10 milyon değil gibi ücreti, haberde anlaşılır değil. Benim anladığım bunlar 2 yıl kiralıyor bunun ücreti 5m bu parayı yatırıp bonservisini alacaklar.
Verecekleri ücret ve bonservis bedellerini kap a yazmıyorlarFenerbahce Garry kapa bildirdimi ? yaptiysa ne yazmislardi, eger yanlis bilgi verdilerse bunun bir cezasi olmasi gerek olmuyormu sonucta Fenerbahce borsada ve yatirimcilarina yanlis bilgi veriyor
sadece bu değil, vedatta ve elif elmastada katakulliler döndü. en çok şaşırdığım şeyde ali koç gibi saygın bir aileden gelen birinin aziz gibi daleverelere girişmiş olması. şeffaflığın ve vizyonerliğin gereği bu olsa gerek.