Al Ittihad‘dan Şok Garry Rodrigues Açıklaması!

bunların kulüp ve şirket hesapları tek bir A.Ş altında birleşmedi sanırım.bir ara bildirim yaptılar birleşeceğiz diye ama sonra olmadı diye hatırlıyorum.

buna göre yorum yapalım

bilgisi olan bilgilendirebilir mi?

@Keramettin TANRIVERDİ senin bilgin var mı?
Evet ayrı; yıllarca Aziz o şekilde kandırdı zaten.

Anlamadim

2 yil kiralik her yil icin 2.5m€

Bu kiralama bedeli mi yoksa zorunlu satin alma mi

+5 zorunlu satin alma mi var yoksa

Ve 4 net maas ne

5 mi veriyor bunlar rodriye simdi

Allah allah

Bu kadar mal olamazlar
Haber gercekse 2.5 bu yil, 2.5 2020 yazinda ve 5 milyon 2021 yazinda zorunlu. Ustune 4 milyon maasi. Bilmiyorum bana cok sacma geldi. Bu sene sampiyon olamazlarsa isleri cok zor.

Anlamadim

2 yil kiralik her yil icin 2.5m€

Bu kiralama bedeli mi yoksa zorunlu satin alma mi

+5 zorunlu satin alma mi var yoksa

Ve 4 net maas ne

5 mi veriyor bunlar rodriye simdi

Allah allah

Bu kadar mal olamazlar
Yok, yanlis okumusum. 2 yil kiralik ama kiralik ucreti 2021 yazinda odenecekmis.

Aslinda FFP acisindan iyi hamle. Aynisini ben de istemistim gecen yaz. Fakat sorun basina ucretsiz denilmesi. Ayrica 4 milyon maas gercekten yuksek.

elif denilen kızın transferi de aynen böyledir keza çin'e satmaya çalıştıkları jailson transferi de!!!

Su olayi biz yapsak tvde yorumcular bagirir hergun twitterda gundem olur uefaya sikayet ederdi ali koc. Fener yapinca dogal krsilaniyor

Garry de salaklar ne görmüsde böyle bir anlasma yapmislar ne yani 10 Milyon Euro Bonserviz yilliki da 4 Milyon Euro o paralara Garrynin cok daha iyisini getirirdin, maksat ffp delmekse baska bir takimlada böyle bir anlasma yapardin. Nereden bakarsan bak pis patlamis ellerinde

10 milyon değil gibi ücreti, haberde anlaşılır değil. Benim anladığım bunlar 2 yıl kiralıyor bunun ücreti 5m bu parayı yatırıp bonservisini alacaklar.

10 milyon değil gibi ücreti, haberde anlaşılır değil. Benim anladığım bunlar 2 yıl kiralıyor bunun ücreti 5m bu parayı yatırıp bonservisini alacaklar.
Hayır kiralama bedelleri opsiyona yedirilmiş. 5 m'a bonservisini verdik ama iki yıl sonra ödeyecekler diyor.

Fenerbahce Garry kapa bildirdimi ? yaptiysa ne yazmislardi, eger yanlis bilgi verdilerse bunun bir cezasi olmasi gerek olmuyormu sonucta Fenerbahce borsada ve yatirimcilarina yanlis bilgi veriyor

sadece bu değil, vedatta ve elif elmastada katakulliler döndü. en çok şaşırdığım şeyde ali koç gibi saygın bir aileden gelen birinin aziz gibi daleverelere girişmiş olması. şeffaflığın ve vizyonerliğin gereği bu olsa gerek.

Cok abbartiniz Saygin aile filan diye, onlar o kadar saygin olduklarindan olmaldilar, insanlarin üstüne basdiklari icin, merdiven gibi kullandiklari icin zengin oldular. Bu herif de zaten aziz in yaninda ikinci baskan degilmiydi? Ozaman niye sesini cikartmadi okadar temiz bir herif ise?

Yahu niye bukadar takiyorsunuz medyadan istediği kadar gizlesinler gerçekler ortada kap.bilmese ne yazar borçları artıyor herturlu

Geri
Üst Alt