Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 7.001
- 3.657
- 428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“O, Gs'nin hak ettiği kahraman, fakat şu anda ihtiyacı olan değil. Ona küfredeceğiz, çünkü o buna dayanabiliyor…”
bonservisi 5 milyon da,2 sezon için de 5 milyon ödeyecekler.toplamda 10 milyon.sezonluguna 2,5 milyona kiralanmıs diyo :SBence gayet ucuz 5 milyona Garry. Maaşı tuzludur ama bonservisi gayet makul.
Hayırsız olsun diyorum.
Gscimbom mobil
Peki FFP icin gidince bunlar verilen rakamlari bildirmek zorunda kaliyor, salliyorum Ali Koc dediki Uefa ben bunu bedava kiraladim ama sonradan böyle bir patlak cikiyor ortaya, bedava dedi adama kira ödemis oluyor , sahtekarlik olmuyor mu ozaman?Verecekleri ücret ve bonservis bedellerini kap a yazmıyorlar
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uefa da rüşvet yiyor hemde suudi ligi uefa ya bağlı değil oraya başka bir kurum bakıyorPeki FFP icin gidince bunlar verilen rakamlari bildirmek zorunda kaliyor, salliyorum Ali Koc dediki Uefa ben bunu bedava kiraladim ama sonradan böyle bir patlak cikiyor ortaya, bedava dedi adama kira ödemis oluyor , sahtekarlik olmuyor mu ozaman?
6 ay önce 10 m€'ya aldığın adam için 5 m€ de ucuz. Bakanlığı susturmak için yapılmış bir açıklama gibi. Açıklanandan daha fazlası olabilir. 2,5 + 2,5 sonunda + 5'se iyi girmiş tabi.