Al-Musrati, 12 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Al Musrati'yi Braga'dan zorunlu satın alma opsiyonu ile kiraladı. [Bruno Andrade / UOL]

Zorunlu satın alma opsiyonu: 12 milyon euro + bonuslar
Bu parayı etmez. Geçekten bu adamın neyi bu kadar iyi anlamadım acaba bana denk gelen maçları mı kötüydü acaba?

Gömü filan mı buldu bunlar.

O paraya 30 yaşındaki adama verilir mi tabi rakamlar gercekse büyük soygun ayrıca bu eleman krunic gibi düz takoz biri diye biliyorum

O paraya 30 yaşındaki adama verilir mi tabi rakamlar gercekse büyük soygun ayrıca bu eleman krunic gibi düz takoz biri diye biliyorum
Ben de onu diyorum pas tekniği falan iyi bir oyuncu değil sadece kesicilik iyi diye bildiğim bir adam ki ağır bir isimdi bu geçirdiği sakatlıklardan sonra daha da ağırlaşmışsa hepten kötü.

Gedson yaz ayında mecbur satılacak o zaman

Al musrat ve Torrera

1707494514583.webp

Bjk em yine dünya starı birini mi almış. X de başlamışlar ligin tozunu attıracaklarmış.

28 yaşında olduğunu sanmıyorum bu adamın. 18 yaşına kadar şibyada takılmış 20 yaşında portekize gelmiş

Yav Bjk ömrü hayatında kaç transfer sezonunda 20+ harcamıştır da şimdi böyle bir günde 22 milyon Euro sadece bonservis maliyetinin altına girebiliyor tuhaf işler valla ki bu adama verilen paranın dönüşü de çok zor

Geri
Üst Alt