Al-Musrati, 12 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Cenk Tosun olsam bunlarla imzalamam şu anda. 2 tane iyi yerlileri var Cenk ve Semih. 1 tane de idare eder yerlileri o da Salih. Salih ve Cenkle sözleşme konusunda çingene pazarlığına girip saçma sapan adamlara 12 milyon euro bonservis vermeleri çok izah edilebilir değil. Zaten sezon çoktan bitmiş.
Cenkle şimdiden görüşüp sene sonu 1+1 sözleşme yapmak lazım.

Al-Kahnirati

Eski hizindan eser kalmadi, zaten dususte olan oyuncu. Atiba'dan daha iyi falan diyorlar spacelerde hahahaa.

Braga cok guzel sogusledi, 28 yasina girecek adama 13m euroya sattilar, ustellik 2.5m!!!! euro maas alacak.

Lan biz Premier league, Serie A goren Torreirayi 26 yasinda 6m euroya aldik.

Bu oyuncuya oven, futboldan anlamiyor.

Al-Kahnirati

Eski hizindan eser kalmadi, zaten dususte olan oyuncu. Atiba'dan daha iyi falan diyorlar spacelerde hahahaa.

Braga cok guzel sogusledi, 28 yasina girecek adama 13m euroya sattilar, ustellik 2.5m!!!! euro maas alacak.

Lan biz Premier league, Serie A goren Torreirayi 26 yasinda 6m euroya aldik.

Bu oyuncuya oven, futboldan anlamiyor.
sen anlıyon mu

Arkadaşlar tamam belki ben fazla Galatasaray ve bir kaç başka takım ağırlıklı futbol takip ediyorum diyelim. Aman valla bu Adamın ismini bir defa bile duymadım.
bjk artık 17 aşama atlayıp Bayern Munichcilikmi oynuyor... Milletin olmuş topçularını alıyor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: "Al-Musrati, hamile olan karısını bırakıp geldi çünkü ❝Ben Beşiktaş'a gelmek istiyorum❞ dedi."

Hasan Arat: "PSG'nin sahibi Nasser, arkadaşlarımız ve aynı zamanda Braga'nın ortakları da bize Al-Musrati transferinde yardımcı oldu."

Marcao nun Avrupa Liginde şov yaptığı sene Al Musrati nin performansı da çok iyiydi Avrupa Liginde. Sakatlığı sorun olmazsa güzel transfer

Hasan Arat: "Al-Musrati, benim oğlumdan iki yaş küçük. Eşi hamile ve onu bırakıp geldi çünkü Beşiktaş'ta olmak istiyordu. Hocamız, ilk günden beri onu istiyordu. 'Herkes denedi, buraya gelmez' dediler, Paris Saint-Germain başkanı ve Braga yetkilileri devreye girdi ve anlaşmamızı yaptık. Al-Musrati'nin bir menajeri yok, bizimle direkt konuştu. Tam Beşiktaş ruhuna uygun bir oyuncu. Libya'nın büyük kartalı, Beşiktaş'a hoş geldin. Beşiktaş, seni çok sevecek. Camiamıza hoş geldin."

Yğit'in klavyesinden çıkmış bir text gibi @Hayri Cund :asd:

Hasan Arat: "Al-Musrati, benim oğlumdan iki yaş küçük. Eşi hamile ve onu bırakıp geldi çünkü Beşiktaş'ta olmak istiyordu. Hocamız, ilk günden beri onu istiyordu. 'Herkes denedi, buraya gelmez' dediler, Paris Saint-Germain başkanı ve Braga yetkilileri devreye girdi ve anlaşmamızı yaptık. Al-Musrati'nin bir menajeri yok, bizimle direkt konuştu. Tam Beşiktaş ruhuna uygun bir oyuncu. Libya'nın büyük kartalı, Beşiktaş'a hoş geldin. Beşiktaş, seni çok sevecek. Camiamıza hoş geldin."

Yğit'in klavyesinden çıkmış bir text gibi @Hayri Cund :asd:

1707569848840.webp

Geri
Üst Alt