Al-Musrati, 12 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Bu maliyetler, pis batacaklar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 60 milyon gelir geldi biz yapamadık bu kadar transfer. Bunlar neyine güveniyor

zuahhhahahahahah 42lik atiba gelseydi daha iyiydi 12 milyon € girdi

FFP uyarısı yemişti diye hatırlıyorum Beşiktaş. Nasıl yırtacaklar yazın bakalım.

Screenshot Capture - 2024-02-13 - 18-59-28.webp

Al-Kahnirati

Eski hizindan eser kalmadi, zaten dususte olan oyuncu. Atiba'dan daha iyi falan diyorlar spacelerde hahahaa.

Braga cok guzel sogusledi, 28 yasina girecek adama 13m euroya sattilar, ustellik 2.5m!!!! euro maas alacak.

Lan biz Premier league, Serie A goren Torreirayi 26 yasinda 6m euroya aldik.

Bu oyuncuya oven, futboldan anlamiyor.
Forumdaki bu "Kime aldik" esprisi senin Turkce'nin bozuklugundan mi geliyor, renktas?

koç para verdi bi de beinden avans aldılar heralde öyle yaptılar b iht.

icardi 10m
muratti 🚬 12m

Hasan Elmas'ın Rahmi'den aldığı paralar

Bir de BB'den izin almadan kredi çekilemiyor ve BB bir proje olmadan kredi çekilmesine falanda izin vermiyor aslında ama bunlar izin alarak 20 milyon euro kredi çekmişler diye söyleyenler var. Buna BB nasıl izin veriyor o da başka soru eğer doğruysa?

Bir de BB'den izin almadan kredi çekilemiyor ve BB bir proje olmadan kredi çekilmesine falanda izin vermiyor aslında ama bunlar izin alarak 20 milyon euro kredi çekmişler diye söyleyenler var. Buna BB nasıl izin veriyor o da başka soru eğer doğruysa?

oyle sey yok hasan abi

Rahmiye bunlar yere yatarak yalvardilar, sponsor ol acil transfer lazim diye

oda oldu

Bununla ilgili PSG başkanı yardım etti demişlerdi o da yalanlanmış Braga tarafından Portekiz'li gazetelere. Yine 300-400 bin euro alıyormuş Braga'da, Bjk'de 2.5 milyon alacakmış. Bu arada bunlar şartlı alma demişler sanırım Musrati için ve şartta 1 maç Bjk forması giymesi imiş. 12 milyon bonservisinin üzerine de + 2.5 milyon euro bonus varmış Portekizli gazetecinin haberinde bahsettiği yine. Musrati ilk geldiğinde de dedim benim pek ekstra özelliğini görmediğim bir adam o yüzden pekte tuttuğum bir adam değil. Ağır da bulduğum bir adam eğer sakatlık daha da ağırlaştırmışsa ciddi bir katkı vereceğini sanmıyorum. Muci transferi maaşı ve sözleşme süresi dışında sadece isim olarak baktığımda meraklandıran- heyecanlandıran bir isim olabilir ama Musrati bence yanlış transfer.

bunların suyun öte tarafı akıl verdi ve bunlarda birşey çevirdi muhtemelen yoksa 20 milyonu 2 tane muallak oyuncuya kimse gömmez devre arası

yalnız aklı verenin aklı kendine yetmıyor zaten

Geri
Üst Alt