Al Nassr'dan Gomis İçin Komik Bir Teklif

29 gol atan forveti 4,5 a satalım sonra niye biz pahalıya topçu satamıyoruz satamazsın tabi geçmişte yaptığın alış satışlara bakmıyor mu sanıyorsun bu herifler alırken pahalıya alıyor bunlar satarken ucuza biz düşükten başlatak derler bulduk enayiyi diye.

Giuliano'dan 5 yas büyük ve ona ödenen bonservisin yarisini önermisler asagi yukari. Araplar acisindan bakarsak ortada bir aptallik yok.

Penalti atamiyor, 1 sene oynadiktan sonra zam diye aglayan forveti söyle 7-8e satabilsek iyi olurdu.

Arabin cimriside bize denk geliyor arkadas. Su ise bak.

4.5 milyon euro ya degil, 1.150.000 euro ya kim gelir demek lazim aslinda. FFP de acigimiz 3.350.000 euro suanda.

dogru bunu unutmusum.biri daha gitmedikce (misal feguli) gomisin gitmesi bize zarar verir. 1.150.000 e forvet alamayacagimiza göre.ben gomisi tekrar kazanma taraftariyim. seneye yollanabilir.

3 5 e bakmadan satın gitsin

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomis sezonu 8 golle kapatınca monteleriz bu postu yalnız

Neyi monte ediyorsun birader adamın şuan Avrupa’daki liglerle kıyaslayınca kaç gol attığı ortada şu anki fiyatı belli sekiz gol attığı zaman fiyatı düşerse düşer şu anki fiyatı net bellidir 10 milyon € dan aşağıya satılamaz bu herif satarsan zararını kabul ediyorsun demektir.

Bir miktar zarar ( Beşiktaş’ın Fener’in yaptığı satışlarla kıyaslayalım )göze alalım bile desek 7,5m Euro’dan aşağıya satmaman lazım yerine adam koyabilmek için.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2,5 da imza parası verdik ve Avrupa takımıyız Arap takımı değil.

Imza parasi oyuncu ile alan arasinda , neticede satan swansea miydi kimdi , bizden 2,5 aldi

Biz de arabistan farkiyla neredeyse iki kati olan 4,5 a satariz . Ne var bunda

Guiliano 7 ye geldi , o zaman 13-14 verselerdi fb "orasi arabistan , 20-25 ten asagi olmaz" mi demeliydi

Yahut belhandaya 9 verdik , neden ayni mantikla 5-6 ya bile raziyiz diyoruz , gomis i 2,5 a alip 4,5 a burun kiviriyorsak , belhanda icin min 16-17 istememiz hatta onu da begenmememiz lazim

Duz mantik yapiyorum . Gui 10,5 a gidince 7 ye alinmis oldugu unutulup kara para aklama deniyor , o zaman 2,5 a gelinen adama verilen 2 kati parayi begenmemek nedir ?

Mantik biraz , cok bir sey istemiyorum . Rakam kiyaslamak dahi mantikli olmak adina yeterli

Imza parasi oyuncu ile alan arasinda , neticede satan swansea miydi kimdi , bizden 2,5 aldi

Biz de arabistan farkiyla neredeyse iki kati olan 4,5 a satariz . Ne var bunda

Guiliano 7 ye geldi , o zaman 13-14 verselerdi fb "orasi arabistan , 20-25 ten asagi olmaz" mi demeliydi

Yahut belhandaya 9 verdik , neden ayni mantikla 5-6 ya bile raziyiz diyoruz , gomis i 2,5 a alip 4,5 a burun kiviriyorsak , belhanda icin min 16-17 istememiz hatta onu da begenmememiz lazim

Duz mantik yapiyorum . Gui 10,5 a gidince 7 ye alinmis oldugu unutulup kara para aklama deniyor , o zaman 2,5 a gelinen adama verilen 2 kati parayi begenmemek nedir ?

Mantik biraz , cok bir sey istemiyorum . Rakam kiyaslamak dahi mantikli olmak adina yeterli

Bu kadar duz mantik da dogru degil

Juve Pogba’yi bedavaya alip 100+m Euro’ya satti mesela. Sonucta fiyati belirleyen performanstir, ilk verilen bonservisten onemlidir performans.

Ha Gomis 7m’den fazla etmez ben de boyle dusunuyorum, veren cikmaz yani.

Yahu neyini anlamıyorsunuz. Gui gibi penaltı golü harici bir işe yaramayan bir topçuyla 29 gol atan adamı kıyaslıyorsunuz. Kimse 15 milyon versinler demiyor ama 4,5 milyon euro da komik bir teklif. Neden satıyım 4,5 milyon için futbolcumu. Çözsünler problemini kalsın takımda ya da 7-8 milyona yükseltsinler teklifi. Asıl size lazım biraz akıl, mantık.

paragözde olsa daha iyisi şu aşamada imkansız burnunu sürtüyor fatih hoca 1 yıl daha götürür bizi seneye anca bu paralara okuturuz şimdi değil

Ben de o 4.5 milyonu demir 1 euroya cevirip teker teker o kuubun tum yoneticilerinin munasip yerlerine sokmalarini teklif ediyorum!

Kendi değerini iki ayda krallıktan nerelere düşürdüğünü anlasın kaşığı kırık....siktir git-ass kicking.gif

Kariyerinde bonservis ödenmemiş Fabri 6 milyona satılınca, 500-600 bin euro'ya transfer olan Tosic gibi bir kazamadan 4,5 milyon kazanınca Fikret Orman büyük iş yapmış oluyor ama biz 29 gol atan adamı 2,5 milyona aldık ve 4,5 milyon euro'ya satmadık diye mantıksız oluyoruz. Akıl fikir asıl size lazım

Şu başlığa ne yazarsan gg onu bilir onu söylerim.
Şacmalamanın nirvanası dönmüs he babam 2.5a aldin arap oldugu için 5 iyi rakam. Garryi de 3e almıstik 6 veren varsa takla atalim.
Araba mı lan bu aldığı fiyattan satınca karsa oluyorsun. Performans diye birsey var.
Gomisi 10 milyona alsaydik daha mı değerli olmuş olacaktı.
Fırsat diye birşey var hani adamlar premier ligden 3-4milyona alıp 30lara geri satıyorlar demek keriz millet 2 kat para vermek dururken 10 kat veriyor

Geri
Üst Alt