Al Nassr'dan Gomis İçin Komik Bir Teklif

Ben gomis icin 4,5 milyona burun kivrilmasina laf etmiyorum zaten , ayni kisilerin baska oyuncular hakkinda , diger kuluplerin satislari hakkindaki yorumlari ile bizim oyuncularimizla ilgili tarafgir farklara dikkat cekiyorum

Mesela demba ba veya sow 15+ bir rakama satilirsa kara para aklama oluyor , daha bir forum uyesinden ndiaye yi 6 ay evvel sattik 16+ ya , geri bedava aliyoruz demek ki kara para akliyoruz lafini duymadim

Eger Gui ise yaramaz bir adamsa , o zaman fb ye satan kulup nasil 7 milyon euro kazandi , tut ki aptalsalar fb liler , o zaman araplar da 10,5 verince neden forum ayaga kalkiyor ?

Eger gomis ile gui kiyaslanamiyor ise (gomis lehine) , neden ikisi de turk kuluplerine gelirken biri 2,5 oteki 7 milyona transfer oldu ?

GS yoneticileri cok isbilir de fb liler anlamiyor mu mesela bu isten ? Onu iddia ederseniz de kabulum ama 2 gun sonra bizim yonetimi transfer konusunda "is bilmezler" diye suclamak yok o zaman

Kissadan hisse sunu soyleyim , yorum yaparken onceki soylediklerinizi , bakis acinizi , ve ilerideki muhtemel konusmalarinizi hesap etmeden davraniyorsunuz , bu yuzden de ben size ters geliyorum cunku olaylara bakarken , hele de mali konularda , mantikli ve makul olmaya gayret ediyorum

Beni dogru duzgun argumanlarla curuturseniz saygi duyarim onumu iliklerim ama boyle sacma sapan satasmalarla ancak konulari baltalamamiza sebep olursunuz , oteye gidemezsiniz

Bence 4,5 yeterlidir , sizce degilse , olmadigini soylersiniz , benim yorumuma karismazsiniz , boylece karsilikli atismayiz

Şu başlığa ne yazarsan gg onu bilir onu söylerim.
Şacmalamanın nirvanası dönmüs he babam 2.5a aldin arap oldugu için 5 iyi rakam. Garryi de 3e almıstik 6 veren varsa takla atalim.
Araba mı lan bu aldığı fiyattan satınca karsa oluyorsun. Performans diye birsey var.
Gomisi 10 milyona alsaydik daha mı değerli olmuş olacaktı.
Fırsat diye birşey var hani adamlar premier ligden 3-4milyona alıp 30lara geri satıyorlar demek keriz millet 2 kat para vermek dururken 10 kat veriyor

Bak bu mesaj da agresif ve luzumsuz satasmali ama icinde bilgi var . Katilmamak mumkun degil

Fakat o zaman fabrinin de bonservissiz geldigi esnada , tosic veya cenk in anadoludan geldigi donemki halinde olmadigini , bjk de 2 sene sampiyonlar liginde boy gosterdigini , hatta ikinci sezonunda 14 puanla ulke adina rekor puanla gruptan ciktigini dusunerek , o deger artisini da mantikli karsilamaniz gerekir

Benim itirazim meseleye sari kirmizi odakli bakmaniza . Bir seye tarafgir bakarsan o olayi dogru degerlendiremezsin , rakibin yaptigi usulsuz tukaka kara kotu rezil rusva gelir , kendi davranisin ise her daim dogrudur

Imza parasi oyuncu ile alan arasinda , neticede satan swansea miydi kimdi , bizden 2,5 aldi

Biz de arabistan farkiyla neredeyse iki kati olan 4,5 a satariz . Ne var bunda

Guiliano 7 ye geldi , o zaman 13-14 verselerdi fb "orasi arabistan , 20-25 ten asagi olmaz" mi demeliydi

Yahut belhandaya 9 verdik , neden ayni mantikla 5-6 ya bile raziyiz diyoruz , gomis i 2,5 a alip 4,5 a burun kiviriyorsak , belhanda icin min 16-17 istememiz hatta onu da begenmememiz lazim

Duz mantik yapiyorum . Gui 10,5 a gidince 7 ye alinmis oldugu unutulup kara para aklama deniyor , o zaman 2,5 a gelinen adama verilen 2 kati parayi begenmemek nedir ?

Mantik biraz , cok bir sey istemiyorum . Rakam kiyaslamak dahi mantikli olmak adina yeterli

İmza parasının verilme nedeni takımını ikna et yoksa niye vericez.

Gol kralı olmuş 29 gol atmış ismi olan 1 topçu ve talip olan araplar yani senin baya altında bir ülke son durak işte biz cl'ye katılan öyle böyle tanınan bir Avrupa takımıyız şuan nasıl epl bize göre daha avantajlı ise bizde Araplara göre öyleyiz.

Bir topçuya 3 talip var 1 arap takımı 1 Türk takımı 1 epl takımı bonserviste de araplar 10, epl 5,Türk takım 7 versin maaşa bakmadan epl'ye gider topçu bu böyledir öncelik diye bir şey var, Arap o topçuyu almak için maaşı artırır yine de olmazsa bonservisi artırır kulüp ikna etsin diye bu iş böyledir.

Yani şuan gomisi isteyen 1 arap takım 8 milyonu cepten çıkarmalı en az, 5 bizden giden para 3 de 29 golün parası aslında daha fazlaydı o rakam ama 1 yaş yaşlandı düştü biraz.

Bu yazdiklarina itiraz etmiyorum fakat o zaman gomis icin 2,5 da TR ye gelirken az bir fiyat degil mi , daha gencken ustelik

Sinan bilgin haklı gomisin ederi budur

Ben bazi oyuncularin futbol disi sebeplerden fiyatlarinda oynama olduguna inaniyorum

Bugun talisca denen adam TR de 2 sene kibrit parasina kiralik oynayip oradan uzak doguya gidecek oyuncu mu

Ama demek ki kulupleriyle bir sorunu oluyor , orman da arkasindan konusmustu , keza benfica ile de kavgaliydi

Gomis ile ilgili de bu para mevzulari , kapris malesef onceki kulubunde de olan seyler

Araplar da cok para harciyorlar diye salak degiller , risk hesaplamasini yaparken bunlara da dikkat ediyorlar demek ki .. o yuzden bize gelirken 2,5 , araplarin eger dogruysa 4,5 unu gomis in kisiligi uzerinden de okumak lazim belki

Mesela 4.5+7.5 milyona Gomis+Fegh satılsa mümkündür.Fakat sadece Gomisi 4.5 milyona satmak salaklıktır.Elinde 1 milyon kalacak ve forvet lazım,stoper lazım,yedek solbek,yedek forvet.En kötü sadece Gomisten 8 milyon gelmeli veya Feghi 5-6 milyon arasına satmalı.

Erene 4 , tarik a 5 , hayrovic e 4,5 verdigimiz anlari dusunuyorum

Kendilerine verdiklerimizle toplayip o parayi kasada tutsak herhalde elimizde 200 milyon TL butce olurdu

Acinacak isler

belhanda+gomise 15 versinler okeyim ben, ndiaye+stoper+forvet alırız 15 kağıda ffp de kapanır ndiaye kiralık olacağı için ortalama 1 oyuncu için 5-6 milyon harcayabiliyoruz

Şöyle birşey var.Belhanda veya Fegh giderse yerlerine adam almak zaruri değil.Fakat Gomis gittiği zaman yerine adam almalıyız.En kötü 2. oyuncu parasına satılmalı.

kucuk gomisi bile alamazlar o paraya. ulan petrolcu pezevnklere bak hele
gerci bizim basin yazmis

Erene 4 , tarik a 5 , hayrovic e 4,5 verdigimiz anlari dusunuyorum

Kendilerine verdiklerimizle toplayip o parayi kasada tutsak herhalde elimizde 200 milyon TL butce olurdu

Acinacak isler

Kur o zamanlar 2.2 falandı herhalde. Eren ve tarık zamanı 3ü zorluyor olabilir. Hayrovic zamanı 2.2 civarıydı

33 yasindaki adama 4,5 cok iyi.Fener,Besiktas hileyle yuksek paralara satiyor diye gercekleri gozardi etmemek lazim.

satmayız daha iyi 4.5 a şey bile çekilmez.
hqdefault.jpg

:LOL:

Dalmak istemiyorlar yoksa Araplarda para mı yok basar alırlar. Gomis hızlı bir forvet olmadığı için kimse istemiyor.

Elimizde kaldı diyebiliriz.

Geri
Üst Alt