AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

Bari Arda, Baros, Elano gibi apra edecek adamları satalım da 5. oynayacak dengeli bir kadro kuralım (!)

sonuna kadar katılıyorum en azından Arda gitsin de çürümesin burda türk futbolunun gururu olur bi zamanlar bizdeydi der gururlanırız.. bu takımı bu hale sokanlar bu gece rahat uyuyabilecek mi emrak ediyorum.. bu mübarek günde aldığınız beddua'dan nası kurtulcaksınız adnan ve yalakası..

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Yazık günah şu futbola şu maça bak 25 yaşındayım. kendimi bildim bileli en rezil maçı seyrediyorum.

Ayıptır Allah Aşkına kendinize gelin. Avrupa liginden elenmek demek transfer falanda hayal demek. Kim gelir Toto süper ligine Allah aşkına. Lanet olsun.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

yaziklar olsun yonetime

edit.

Demiştim bizi bu sene farklı mağlubiyetler bekliyor diye orta saha almayın sakın aman almayın 2012 ye girecez biz diğerleri girmeyecek bi ... çay koy polat

fener yedi

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

Fenerde yedi bu arada

fenerde yedi 1-0

Orta saha kadar, defansda rezil bugun. Ali Turan'la olacak iş değil. Ali Turan Sağ açık oynuyor sözde, Serdar Özkan eli belinde Ali Turan'ın arkasında. Şaka gibi oynuyorlar.

Helal olsun size adnan başkanlar hakan balta ali kazma aykut tam bir kazma helal be helal guruplara çıkmayalım 4 5 yiyelim guruplara çıksak da sonuncu oluruzz zaten

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-1 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

Bu takımdan kafadan bir 10 oyuncunun gitmesi gerek.

Gitsinler yerlerine transfer de yapılmasın ben razıyım yeter ki Sarp, Aykut gibi adamlara muhtaç oynamayalım!

Yazık ulan yazık, şu Galatasaray'ı düşürdüğünüz hallere bak, muhtaç ettiğiniz adamlara bak!

Kulübü şirket gibi yönetenlere, taraftara kulak vermeyenlere yazık!

Artık orta sahada euro'lar, dolar'lar oynar Aslantepe'de. Tribünde de kim olur bilemem artık!

Kına yaksın Polat'la Sezgin !

2. yarı tamamen protesto ile geçmeli. Ne olacaksa olsun Galatasaray Sivasspor ayarına indirilemez.

Bu takımı bu hale düşürenlere yazıklar olsun diyorum sadece tepe tepe kullansınlar güzelim Galatasaray'ı...

Fenerbahçe'ni yiyip yememesi umrumda değil biz rezil oluyoruz elaleme.

Lan hala bide Rijkaarda destek konuları açıyonuz.Şenol Güneşte geçen sene geldi.Kıyrıtık adamlarla oda nasıl oynuyo görün.Rijkaardmış.Bu takım karşısında bile tek forvet çıkıyo.Yazıklar olsun be.

Çok daha para verirseniz hiç yürümezler. Vermeyin bak topçulara para oynuyolar mı oynamıyolar mı ? Hep o para. Ama bizimkilerin umrunda mı hiç sanmıyorum. Yeeeeterrrrrr Adnan Polat yeter yeeeter Adnan Sezgin yeeeterrr. Yeeeterrrr yeterr yeeterrr.

Geri
Üst Alt