AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Ali turan, Hakan Balta hemen bugun derhal gönderilmeleri lazım.

2. golde hakan balta topa kafa vurmak yerine (sanırım topa kafa uzatmaktan korkuyor) gögsüyle saçma sapan bir hareket yaparak uzaklaştırmaya calısıyor

2000 yılında böylemiydi. Sakatlanma hatta ölme pahasına toplara kafa atan futbolcularımız vardı.

Yazık böyle ruhsuz futbolculara...

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Ne bekliyordunuz lan Servetle M.Batdalla

Haldun Üstünel neden istifa etti diyorduk işte bu yüzden.

Galatasaray'ın böyle kötü duruma gittiğini gördü elindeki yetkiler alındı ve artık bunun içinde olmak istemedi.

Akıllı adamın adnanların yanında ne işi var bu adnanlar aslantepeyi biraz zor görürler artık..

ben de ayni seyi dusunuyordum. eger gidebilseydim bu maca aynen cikardim ikinsi yariyi beklemeden..

Yönetim +rijkard+tüm futbolcular gitsin hiç birinin göresim gelmiyor artık yeter be

bencede. Rijkaard hoca moca degil, yönetim YÖNETIM degil... say say bitmiyo dahada adnan polat bey zamanimiz var diyo transfere YETER ARTIK YETER!

Bu yönetimle,bu futbolcularla ve bu teknik direktörle olmuyor arkadaş !!! Bu denklem yanlış...! Hep birlikte yürümüyor işte.

Kusura bakmayın, özür dileyerek söylüyorum ki Adnan Polat şimdi KINA YAKSIN !

Burası ticarethane mi?

Koskoca Galatasaray kulübünün düştüğü hallere bakarmısınız..

Bu takımda büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük bir revizyon şart..

Herşeye rağmen Fatih Terim bu takıma şart !

Bizim takıma disiplinli ve sert bir hoca lazım..

Göz göre göre takımı küçülttü..

Adnan Polat Rijkaardın gitmesi için elinden gelen herşeyi yapıyor,adamın istediği transferleri bilerek yapmadı.

su saatten sonra transfer falan yapilmasin, rijkaard da istifa etsin gitsin daha fazla kendini rezil ettirmesin turkiyede yazik oluyor ona cunku dar kafali zihniyetler yuzunden

Rijkaard,Ayhan,sarp,balta,servet,aykut ve YÖNETİM.Gidin artık

Batdal isterse 5 gol atsın barosu oyuna almak için yine de onu çıkaracaktı B planı olmadığı için ;) sistem önemli.Baros sadece forvetin yerine girebilir ;)

Steue Bukres maçının copy-paste ama bu sefer avrupa tamamen bitiyor

beyler bu sene daha böyle çok tecavüze uğrayacak takım alışsınlar zevkini çıkarsınlar bizde alkışlayalım

okay lets go oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Su anda kimseden memnun degiliz artik.

Ne Adnanlardan, ne futbolculardan, ne de Rijkaard'dan.

Adnanlar iki elleriyle bir diski dogrultamadilar. Futbolcular ruhsuz, beceriksiz, isteksiz, siz oglu siz..

Rijkaard..Batdal Baros degisikligi nedir 30. dakikada? Ne yapiyor bu adam?

Aylar oncesinden Neskeens'le konusup, bunlarin bizim istedigimiz takimi kuracagi yok, gel kovduralim kendimizi daha da bok olmadan hersey...falan mi dediler? Ne oldu yahu?

Her hafta ayri bir sok, ayri bir uzuntu. Her zaman her daim umutlu olmayi becerebilen taraftarin dahi sabrini tasiriyorlar artik..

disk mi :) hahahaha

Getirin Hagi'yi bu takimin basina.

ya abi biz elenirsek ne yapariz, ya yapmayin yenilmeyin su takima yaaa Allahinizi severseniz yapmayin bunu

Adnan Polat:

En büyük transferimiz TTArena açılıyor.

2012 kriterleri var.

Galatasaray'a yakışan oyuncuları alacağız.

Şirketleri birleştirdik.

Geri
Üst Alt