AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

bu saatten sonra transferi alında ..tünüze sokun sayın adnanlar !! sağ bek yok sol bek fos orta saha dökülüyo kaleci desen tam bi armut daha ne diyim valla inşallah fark artar da ednan polat da rikard da istifa eder kurtuluruz..bu takımla kadıköyü falan düşünemiyorum aman aman....

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar

Galatasaray'a yakışan oyuncuları alacağız.

Daha 10 gün var.

Yenilmemiz şanssızlık.

Falan der Adnan Polat.

Anfield Road da oley oley sesleri.Helal olsun size trabzon

Herkes onu bunu getirin diye isim vermiş. Bu adamlarla bir halt olmaz. Servet plazma'dan maç seyrediyor, hakan topa dokunamaz. Mustafa sarp - Ayhan iki pas yapamaz. Defansın sağ kanadı hiç yok.

bravo bravo insanın gözleri yaşarıyor bu üstün futbol karşısında;eminim futbolcuların ve rijkaardında gözü yaşarıyordur ;dolarlara,eurolara silsinler göz yaşlarını

geçen sene ligte 8 de 8 yapanda rijkard dı suç tamamen yönetim ve oyuncularda bence

Konu Rijkaard'in iyi veya kotu bir teknik direktor olmasi degil, Rijkaard'in sistem oyunculari ile basari saglayacagidir. Hagi ise eldeki malzeme ile minimumdan maksimumu cikarir.

bu gece tek ümidim trabzon..

' Şirket birleşmesi 5 şampiyonluğa bedeldir '

Bu cümlenin altında derin mesajlar var.

Bir sezon 3., bir sezon 5. olduk. Kimseden gık çıkmadı.

' Nasıl olsa sportif başarısızlıklara pek tepki yok. Ben şirketleri birleştirir, tarihe maddi anlamda Galatasaray'ı kurtaran başkan olarak geçerim ' diye düşündü sanırım.

Sportif açıdan bu kadar aciz duruma düşeceğimizi tahmin etmemiş anlaşılan.

Zaman zaman yorumlarda Adnan Polat'ın akıllı olduğunu iddia eden yorumlar okuyorum.

İki sene öncesini hatırlayın. Ali Sami Yen'deki Steau maçını. Yine bir yaz boyu hiç bir şey yapılamamış, De Santics maçtan bir iki gün önce transfer edilmiş, kale Aykut'a emanet edilmişti. SONUÇ ?

Akıllı insan hatalarından ders alan, aynı hataları yapmamaya çalışan insandır.

Olsun, transfer için daha 11 günümüz var.

Öyle tek bir Misimovic ile düzelecek takım olmadığımızı gördük.

Ayhan, Serdar, Ali Turan, Hakan Balta, Servet, Aykut gibi adamların Galatasaray gibi büyük bir takımın kadrosuna yakışmadığını cümle alem biliyor, yönetim hala anlayamadı.

Arda çok büyük yıldız olabilir, ancak öncelikle, böyle bir yönetime sahip Galatasaray'dan ayrılması gerekiyor. Öyle yeni stad palavralarına kanmadan ayrılmalı.

Adnan Polat ve can yoldaşı Adnan Sezgin oturup iyice düşünmeli nerede yanlış yaptıklarına dair. Gerçi ne kadar düşünseler de, iş icraate geldiğin bir halt becerebildikleri yok. Basına gayet mantıklı, umut veren açıklamalar, ancak sonucunda herhangi bir uygulama yok.

Rijkaard ve Neskeens ise, kendilerine "teknik direktör değil" yakıştırması bile yapan bu ülkenin insanlarının ağzına iyice sakız olmamaları için, başarılarla dolu, futbol dünyasına kazandırılan total futbol anlayışının en önemli savunucuları olarak istifa etmesi gerekiyor. Bu bizim iyiliğimiz için değil, kendi iyilikleri için olmalıdır. Ortada kesinlikle teknik heyetin bir hatası yoktur. Gönül ister ki devam etsinler, mücadele etsinler. Ancak ben sanmıyorum ki, kendileri bu yönetimle uğraşabilsin. Sakın onlara yüklenilmesin. Bu gidişattaki en az hata kendilerinindir.

trabzon tek kale oynuyor nerdeyse

bu saatten sonra transferi alında ..tünüze sokun sayın adnanlar !! sağ bek yok sol bek fos orta saha dökülüyo kaleci desen tam bi armut daha ne diyim valla inşallah fark artar da ednan polat da rikard da istifa eder kurtuluruz..bu takımla kadıköyü falan düşünemiyorum aman aman....

Paok maci nasil gidiyor angut?

sakin ama sakin Rijkaarda laf atmayin sizi futbol cahilleri, futbolcu mu varda Rijkaard bir sey yapsin

Bu saatten sonra 2-2 bitse hatta mucize olsa 3-2 bitse ne olur.

Şu ilk yarıdaki takımın ve futbolun halini gördükten sonra artık bu ruhsuz futbolculardan nefret etme seviyesine geldim. Ki sivas maçından sonra bile hala savunan biri olarak.

yaziklar olsun yaziklar olsun bizi bu hallere dusurenlere yaziklar olsun

Avrupa gitti.

Trabzonu seyretsinlerde utansınlar..Savunması ve Ortasahası bizim 5 gömlek önümüzde..Egemen ve Colman gibi 2 adamımız yok düşünün artık.

sakin ama sakin Rijkaarda laf atmayin sizi futbol cahilleri, futbolcu mu varda Rijkaard bir sey yapsin

Yavruma bak hele.TS de çok adam varya.Liverpoola deplasmanda kök söktüyüro.Feldkampın elinde çok adam vardı ya.Geretsin çok vardı.

Geri
Üst Alt