Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Devre Arası | F.Smar
Öyle tek bir Misimovic ile düzelecek takım olmadığımızı gördük.
Ayhan, Serdar, Ali Turan, Hakan Balta, Servet, Aykut gibi adamların Galatasaray gibi büyük bir takımın kadrosuna yakışmadığını cümle alem biliyor, yönetim hala anlayamadı.
Arda çok büyük yıldız olabilir, ancak öncelikle, böyle bir yönetime sahip Galatasaray'dan ayrılması gerekiyor. Öyle yeni stad palavralarına kanmadan ayrılmalı.
Adnan Polat ve can yoldaşı Adnan Sezgin oturup iyice düşünmeli nerede yanlış yaptıklarına dair. Gerçi ne kadar düşünseler de, iş icraate geldiğin bir halt becerebildikleri yok. Basına gayet mantıklı, umut veren açıklamalar, ancak sonucunda herhangi bir uygulama yok.
Rijkaard ve Neskeens ise, kendilerine "teknik direktör değil" yakıştırması bile yapan bu ülkenin insanlarının ağzına iyice sakız olmamaları için, başarılarla dolu, futbol dünyasına kazandırılan total futbol anlayışının en önemli savunucuları olarak istifa etmesi gerekiyor. Bu bizim iyiliğimiz için değil, kendi iyilikleri için olmalıdır. Ortada kesinlikle teknik heyetin bir hatası yoktur. Gönül ister ki devam etsinler, mücadele etsinler. Ancak ben sanmıyorum ki, kendileri bu yönetimle uğraşabilsin. Sakın onlara yüklenilmesin. Bu gidişattaki en az hata kendilerinindir.