AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 1-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

tamam paran yok transfer yapamazsın da adam gibi çıkıp söylersin. geçen yıldan beri dalga geçiyor sayın polat. şu takımda barış ayhan sarp aykut gibi adamları izlemek hoşuna gidiyorsa ben futbolu daha iyi biliyorum bizim başkandan.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 1-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

Barış oyuna hareketlilik getirdi :)

Ulan 2 kaçtı ya :(

Dikkat edin Baros'u satmasınlar para ederken...

Neill-Cana-Kewell-Baros-Sabri-Arda

Bunlar haricinde hiçkimse Galatasaray'in oyuncusu değil, hepsi gönderilebilir.

kusura bakma da neil,cana,sabri de bu takımın oyuncusu degil!takım o kadar kötü kü bu 3 ü bile iyi gorunuyor

Rafael Marquez'i istemeyenler vardı.

Bende diyordum ki, stoper için yaş çok önemli değildir. F. De Boer ise bir istisnadır ki çok tartışılır kendisi.

Bugün Neill'in yanında - Marquez olsa şu halden çok daha iyi olurdu.

Guti için yaşlı, saçma, oynamaz diyenler vardı ki en çok buna üzülüyorum işte.

Söyle oynayin, görmek istedigimiz bu.

Oynayin yeter.

Demek istediğim buydu.

İyi futbol, iyi oyuncularla oynanır.

Teknik heyetin ortalama olması yeterlidir. Rijkaard & Neskeens için de eleştiri yapsakta acaip haksızlığa uğradığınıda söyleyebilirim.

Takımızın kalitesinin ortalaması Baros, Kewell, Arda, Neill civarında olmalıdır ki, ligi geçtim Avrupa'da başarılı olun. Bu kadar basit.

Karşıdaki takımlar ve ligimiz o kadar abartılı değil ama. Burada yönetim ile beraber Rijkaard'ın hataları yadsınamaz.

barisa laf etmeyin bi tarafini yirtiyor en azindan donen topalri topladi hep

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

Aferin Barış :)

Hiic bosuna heveslenmeyin.. Daha okadar Risk alacagizki ve Beceriksiz Futbolcular saayesinde hic birsey yapamayacagiz ve arkada acik verecegiz...

Tahminime göre Mac 1:3 veya 2:3 biter..

topa girmeye korkan bir takıma ledesma mismoviç gelse neyazar...

Misimovic'i bırak bu takıma Messi gelsin toplayamaz. O yüzden ben transferdeki heyecanımımı da kaybettim.

Ne zaman RJ ve bu formayı hak etmeyenler (Barış, Aykut, Sarp vs.) gider, Adnan Polat şirket değil de kulüp yönettiğini anlar o zaman birşeyler olur belki.

Dikkat edin Baros'u satmasınlar para ederken...

Adamın en güzel günleri iyi yönetilemeyen bizde geçiyor. Maksimum faydalansak ne olacak tahmin bile edemiyorum.

Baros'da olmasa fark yicez adını duymadığım takımdan

Barış,Baros bu ikisi oynuyo şu an

kusura bakma da neil,cana,sabri de bu takımın oyuncusu degil!takım o kadar kötü kü bu 3 ü bile iyi gorunuyor

Aynı fikirdeyim. Cana Cana deyip duruyorlar. Bir numarasını görmedik daha. Pardon oynadığı her maçta kart yediğini gördük.

Haydi Aslanlarım Saldırın

ya servet yürü git defansaya. kötü kacirdi.

Geri
Üst Alt