AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

İş sıkışınca nasıl da güzel oynuyoruz işte.3.gol gelseydi çok iyi olacaktı ama 2.yarıdaki oyunu oynayabildiğimizi görmek güzeldi.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

aykut,sarp, ayhan,barış,servet,balta,alituran bunlara tekmeyi vur bidaha floryanın kapsından geçmesinler.... ha bide adnan sezgin var onu da roketle uzaya yolla

Kewell , Baros , Neill gerisi yalan.

Maçı satın almazsak Ukrayna'dan zor cıkarız. OFK maçından supheleniyorum zaten. Sezgin bu işleri iyi bilir. Yoksa bu takımdan birsey olmaz.

M.Kharkiv havası görmedim ben.2 kontrada işi bitirdiler.Zor takım değil.Zor olan bizim kendi oyuncularımız hepsi komada

Serdar Özkan ve özellikle Ali Turan'ın bu takımda yeri yok.

Kewell Baros Neill eskiden de Keita.

Kötü giden bir sezonun ilk dakkalarını yaşıyoruz ama resmen bu senenin bitişi iyi olmayacak sadece gruplara kalma ihtimaline sevindim

Nasıl turu geçtikmi 2-2,yle ulan ben bu skoru bir yerden hatırlıyorum ama nerden acaba?

yönetim ii ce körelmiş.yıldız transfer yapamadılar.savaşan takım kurucaz dediler kuramadılar.Allah aşkına neden isyan etmesin sonra taraftar dediğinizi yapamıyosunuzki.yıldız almıcaz dediler eywallah dedik.savaşan takım kurucaz dediniz onu yapın bari

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

Aykut: 2, Neill: 4, Servet: 4, Turan: 2, Balta: 1, Ayhan: 6, Sarp: 3, Baris: 3, Serdar: 4, Arda: 4, Kewell: 8, Baros: 6, Batdal: 6, Serkan: 2

kewell nasil oyunadi byle yaw bu adam olmasa ne olurdu halimiz dusunmek bile istemuyorum baros degil kewell.

-----------------Ufuk-----------------

-----Sabri----Neill---Hakan----Serkan

----------Cana-------xxx----------

----Pino----------xxx---------Arda-

----------------Baros--------------

Şu kadroyla çıkacağımız günü iple çekiyorum.Tabi o zamana kadar kalpten gitmezsem.

Rijkaard :)

koskoca Galatasaray Ali Sami Yen de 2-2 lik skora seviniyo yazıklar olsun hiç kimsenin suçu yok sadece vizyonu düşük yönetimin suçu var sezon başında bu kewell i gönderecek olan taraftar baskısı il takımda kalan kewell..... ah ama doğru bide şu var ki baptistadan daha iyisini alacak transfer sihirbazımız var çünkü hani seneler önce milyonlarca dolara carrsucaları inamotoları getiren sihirbazımız yazıklar olsun.... hiç kimsenin büyük Galatasaray ımızı küçültmeye ve büyük taraftarını küçük görüp dalga geçer gibi açıklamalar yaparak kandırmaya hakkı yok ya çıkıp deyin biz transfer falan yapmıcaz yada adam gibi bir an evvel transfer yapın yeter artık yeter............

Kötü giden bir sezonun ilk dakkalarını yaşıyoruz ama resmen bu senenin bitişi iyi olmayacak sadece gruplara kalma ihtimaline sevindim

Nasıl turu geçtikmi 2-2,yle ulan ben bu skoru bir yerden hatırlıyorum ama nerden acaba?

Benim yazdığımı yanlış okudun herhalde renktaş

Bir kez de zamanında transferi bitirseler NE OLURDUUUUUUUUUU. CİNGEN PAZARLIĞI yapmasalar, 2012 diye tutturmasalarrrrrrrrrr, transferlerden elde edebilecek gelirleri düşünseler NE OLURDUUUUUUUUUUUUUUUU. Ulan öyle şeyler yazmak istiyorum ki..... Sezgini gören biri olursa cümleten selam söylesin

deplasmanda turu geceriz bence avrupa liginde deplasmanda cok iyi oynuyoruz lig de deplasmanda iyi degiliu ama avrupa maclarinda iyiyiz

sakat denilen kewell ve yeni iyileşmiş baroş bu takımı tek başına taşıyorsa söz söylemek abes kaçar......

-----------------Ufuk-----------------

-----Sabri----Neill---Hakan----Serkan

----------Cana-------xxx----------

----Pino----------xxx---------Arda-

----------------Baros--------------

Şu kadroyla çıkacağımız günü iple çekiyorum.Tabi o zamana kadar kalpten gitmezsem.

Kewell bu takımın vazgeçilmezi kardeş

Geri
Üst Alt