AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Şu Rijkaard'a günahsız muamelsi yapmayın yahu insaf! Aykut ısrarı yiyecek başını Rİjkaard'ın. Bu adama güvenipte mi Franco'nun gönderilmesine kayıtsız kaldın! Franco kendi gitmek istedi diyenler olacaktır onlara cevabım buradaki gibi güzel parayı bırakıp bir yere gitmez.

Aykut sabır taşırdığı için neyse de Ali Turan'ı protesto için erken... Aynı şekilde Mehmet Batdal'a Ayhan'a da eleştiriler vardı... Mehmet Battal hariç bir birinin oyununu bende beğenmedim ama onları protesto etmek yanlış... Asıl protesto edilecek birileri varsa oda o bölgelerin eksikliklerini bildikleri halde RJ'yi bu oyuncuları oynatmak zorunda bırakanlardır...

Bekleyin Asıl Ezimet Bursa Maçında bakalım nasıl kalkacak yönetim bunun altından ;)

Ayrıca Mustafa Sarp Eleştirilerine katılmıyorum pas vermeyi en azından öğrenmeye çalışan ve her maç kendi maksimumunda oynayan bir oyuncu ha yeterli mi orası tartışılır ama suç o oyuncu da değil o oyuncuyu getirip umut bağlayanda yoksa Sarp kendini bayağı geliştirdi ;)

merak etme bursa pazar günü bizi dürter biz de yönetimi dürteriz.....ayrıca bence bugün çok büyük bi protesto olmalıydı bundan sonra çok geç olabilir

Tam bağımsızlar istemeden sen kuş uçurtamassın orda. Anca sezonluk 1000 bilet vereceksin onlar satacak öyle olur...

Gercekten Bursaspor´a karsi oynayacagimiz icin seviniyorum. Artik akillanmalari icin ne olmasi gerekiyor anlamiyorum. Bu halimizle Bursaspor´a karsi sansimiz sifir.

İlk 45 dakika da oynayan takım Türkiye 2.Lig'inde düşme potasında oynar ancak.İkinci 45 dakika da oynayan takım ise takım içindeki 2 tane olan kaliteli futbolcular(Kewell-Baros) isyanıdır.Rövanş maçında 2'si birden oynarsa ve Arda Bey'de lütfedip onlara katılabilirse kazanıp turlarız,yoksa elendik bile denebilir.

Baros

Kewell

Arda

mutlaka oynamalı.

Ali Turan

Hakan Balta

Neill ise kızağa çekip antreman manyağı yapılmalı tesislerde.

galatasarayın bu halde olmasını tek sebebi transfer politikasıdır yani adnan sezginin görev yaptığı bu 4-5 yıllık dönemdir.... 4-5 yıldır bu takıma gelen yerli oyuncuların hepsi beş para etmez artık çöp oyuncular...elimizde olan iyi yabancıları da haldun üstünel aldı.... sorun açıkça ortada neşter vurulması gerekiyor...

Gene başladık mı sallamaya? :o

serkan Kurtuluş nasıldı bugün merak ettim .2 yarıyı izlemedim de hiç

fena değildi. hakan balta'dan sonra rahatlattı orayı. çok bir şey yapmadı ama en azından aldığı topları sağ sağlim arkadaşlarına attı. kaptırmadı. bir de orta yaparken abartı bir gol atıyordu az kalsın ama bilerek değil :) korner oldu.

Şu Rijkaard'a günahsız muamelsi yapmayın yahu insaf! Aykut ısrarı yiyecek başını Rİjkaard'ın. Bu adama güvenipte mi Franco'nun gönderilmesine kayıtsız kaldın! Franco kendi gitmek istedi diyenler olacaktır onlara cevabım buradaki gibi güzel parayı bırakıp bir yere gitmez.

Franco şimdi mi kıymete bindi ;)

Bu takımın ortasahasının ve defansının önemli bir revizyondan geçmesi lazım.Her zaman bu kadar şanslı olamayız.Şu adını bile söyleyemediğim takımın bugün 4-5 yapmaması büyük şans.

Franco burdayken kova,ne işe yarar gönderilsin diyen de bu taraftardı değil mi?Gittiğinde sevinen de sizdiniz?Yeni kaleci alınmasını istedi ona güvendi Rijkaard,ne bilsin Aykut'a,Ufuk'a kalacağını.

daha dur yıllık 2 m yon verdiğimiz cam adam yok ortalarda oda ayrı bi bomba olacak.daha çok ağlarız biz bu sene.elimde olsada bu sezonu bitirsem hemen

İlk 45 dakika da oynayan takım Türkiye 2.Lig'inde düşme potasında oynar ancak.İkinci 45 dakika da oynayan takım ise takım içindeki 2 tane olan kaliteli futbolcular(Kewell-Baros) isyanıdır.Rövanş maçında 2'si birden oynarsa ve Arda Bey'de lütfedip onlara katılabilirse kazanıp turlarız,yoksa elendik bile denebilir.

Baros

Kewell

Arda

mutlaka oynamalı.

Ali Turan

Hakan Balta

Neill ise kızağa çekip antreman manyağı yapılmalı tesislerde.

Neilli çıkar ordan ya adam en azından oyun kuruyor defanstan çıkıyoruz adamın sayesinde

adnan polati gordusunuzmu nasil ter basmisdi ceketini filan cikarmisti ama bu daha iyi gunleri adnan beyin

Yönetim birazcık gururu varsa istifa eder. İnsanları kandırmaya kimsenin hakkı yok. Sezon başlamadan önce taraftarı büyük beklenti içine sokup sonra yan çizmek sahtekar insanların yapacağı iştir. Yönetim taraftarın 2 senedir ses çıkarmamasını suistimal ediyor. Yeter artık, hata yapanlar bedelini ödemeli!

2.maçta Ufuk kalede olsun başka bir şey istemem

Geri
Üst Alt