AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Sma

Cana'da sakatlandı.Sayın Adnan Sezgin'in aldığı 2.yabancıda sakatlar arasına katıldı.Bu durum nasıl açıklanır bilmiyorum.

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Sma

1-0 öne geçeriz ilk önce.Çok güzel oynuyoruz deriz.Sonra Aykut alır bir tane içeri.Çok kötü oynadık deriz.Sallarız yine herkese.Deplasmanda da 2-0 yenilir, eleniriz.

arkadaslar cildirmamak icin ne yapmaliyim? takimda futbolcu kalmadi.. Arda,Kewell,Baros, Ayhan, Neill gerisi ya sakat yada tam futbolcu degil yada futbolla alakasi yok, gencleri saymiyorum

Sakatlar yüzünden delirmek üzereyim. İstersek elenelim ama şu kadroyla çıkalım, istemiyorum artık Servet vs'yi görmek.

Ufuk Ceylan

Çetin Güngör

Lucas Neill

Ahmet Kesim

Hakan Balta

Cumhur Yılmaztürk

Musa Çağıran

Emre Çolak

Arda Turan

Harry Kewell / Serdar Özkan

Milan Baros

Sakatlar yüzünden delirmek üzereyim. İstersek elenelim ama şu kadroyla çıkalım, istemiyorum artık Servet vs'yi görmek.

Ufuk Ceylan

Çetin Güngör

Lucas Neill

Ahmet Kesim

Hakan Balta

Cumhur Yılmaztürk

Musa Çağıran

Emre Çolak

Arda Turan

Harry Kewell / Serdar Özkan

Milan Baros

Katiliyorum.

Ahmet Kesim belki olmayabilir de, Cumhur'u oynatıp bir an önce takıma adapte etmek gerekiyor. Bu yüzden hem çocuk kendine güvenir böyle bir maçta oynarsa.

Yarın maça gidecdeğim çok büyük ihtimal. Yarına bilet kalır sanıyorum.

Şu 11 çıkabilir mi, sakatlıklardan dolayı falan diyoru yani, nedir Serdar ve Gökhan'ın son durmu?

1282159832487511.jpg

Canada sakatlandigina göre yarin Ayhan-Mustafa-Baris üclüsünü görürüz büyük ihtimal :o Allahim brezilya bu....

Ufuk, Cetin, Neill, Ali Turan, Balta, Cumhur, Musa, Ayhan, Arda, Batdal, Kewell

bu maçı güzel bir futbolla kazanalım moralimiz düzelsin

yeterki yenelim herşey çok güzel olacak

İstediğniz kadroyu koyun. Fizik gücümüz çok zayıf. 2-0 öne geçelim maç yine 2-2 2-3 biter maç sonu görürsünüz.

Rijkaard takımı çok geç topladı. Adamlar fiziken inanılmsaz diri. Eğer ilk yarı 3- 0 öne geçersek ve adamlarda 10 kişi kalırsa

o zaman turu geçeriz. İlkj yarı 0-0 biterse 60dk dan sonra maç 0-2 ye gider. Eleniriz kısaca

İstediğniz kadroyu koyun. Fizik gücümüz çok zayıf. 2-0 öne geçelim maç yine 2-2 2-3 biter maç sonu görürsünüz.

Rijkaard takımı çok geç topladı. Adamlar fiziken inanılmsaz diri. Eğer ilk yarı 3- 0 öne geçersek ve adamlarda 10 kişi kalırsa

o zaman turu geçeriz. İlkj yarı 0-0 biterse 60dk dan sonra maç 0-2 ye gider. Eleniriz kısaca

Geçen sene erken açtık diye takım erken yoruldu dendi, şimdi de geç açtık takım toparlanamadı deniyor :) Bencee sorun teknik ekipte değil oyuncularda. Dünyanın sayılı kondisyonerlerinden var takımın başında ama bence yeteri kadar özen göstermiyor futbolcular.

Bazı arkadaşlar çok umutsuz konuşmuşlar.

Gol yemezsek turu geçeceğimize inanıyorum.

Berabere bitebilir.

Geri
Üst Alt