AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Smart

Yahu Neill i niye sağ bek oynatmıyorsun? Çıldıracam.

Belki bu maç öyle oynatır :) Ben de Neill'in sağ bekte Ali Turan'dan daha yararlı olacağını, Ali Turan'ın sağ bekte oynadığı oyunun stoperde daha iyi olacağını düşünüyorum.

Rijkaard tazminatıa bugün 1 adım daha yaklaştı. Sanırım Aykut a prim verir kovulunca.

Aykut un olduğu bir takım en az 2 gol yer. UFUk CEYLAN a beslediği kinin nedeni ne merak ediyorum?

Bu çocuk 1,5 sezon Manisasspor da TSL de banko kalecilik yaptı. Almak için 1 yıl uğraştık ama hala bizi her maç rezil eden aykut oynuyor.

Sağ bek Ali TURAN!! vs vs.. kısaca Güle güle Rijkaard!!

üfffff yeter ya ali sagb aykut kalede ayhan yine orta sahada yeter yaa şurda transferin bitmesine kalmış 1 hafta bizim kadroya bak evlere şenlik:mad::sopa::coffee:

4-2-3-1 olarak çıkıyoruz.

Aykut

Ali---Neill---Servet---Hakan

Sarp - Ayhan

Serdar - Arda - Kewell

Batdal

Sivas maçındaki gibi oynarsak çok zorlanırız.

Ufuk gece alemlerini bırakacak ondan sonra.Bu kadar formsuz Aykut'u kesemiyorsa suçu kendisinde arasın.

Nerden biiiyorsun? Ufuk la beraber mi her gece çıkıoyorsunuz alemlere. Böyle bişi varsa Rijkaard rapor verir yönetim kapıyı gösterir. Kısaca söylediklerin hikaye.

Rijkaard etkisiz eleman Aykut un GS de sağlam lobisi var. Neizih vs. diğer hocalar yönetim hep onu kolluyor Leo yu yiyemedi ama Ufuk u yer.

Ufuk hak ettiği formayı Bursa maçından sonra çıkarmamak üzere alacak

Mustafa Sarp kollarını açar, golünü atar...

ardanın ortada oynaması çok iyi zaten nezamandır çok kızıyodum hocaya ortaya koymuyor diye

arda bu yıl kendini baya bi geliştirdi çok iyi şut ve ara pası atıyo şuan orda oynayacak tek adamımız arda

ardanın ortada oynaması çok iyi zaten nezamandır çok kızıyodum hocaya ortaya koymuyor diye

arda bu yıl kendini baya bi geliştirdi çok iyi şut ve ara pası atıyo şuan orda oynayacak tek adamımız arda

aynen ardanın gerçek yeri amc dir zaten futbol yapısıda zaten ona uygun arda hızlı olsaydı kanatdada iyi oynayabilirdi ama neysee

Kalede Aykut ,sağbek Ali Turan ortasahada Sarp... :o

Neyse yine fena kadro çıkmamış ama şu 3 isim olmasa daha iyi olacaktı.

bu naçı kaybedersek acaba ne olucak çok merak ediyorumm

emre hiç kanatta kalmıyordu. içeri katediyordu eğer sivas maçını izlediysen ali emreye emre de aliye pas vermiyordu. bu gün serdar sağ kanattan en azından orta yapar. tabiki sol kanadımız çok çok daha iyi durumda bugün

Nerden biiiyorsun? Ufuk la beraber mi her gece çıkıoyorsunuz alemlere. Böyle bişi varsa Rijkaard rapor verir yönetim kapıyı gösterir. Kısaca söylediklerin hikaye.

Rijkaard etkisiz eleman Aykut un GS de sağlam lobisi var. Neizih vs. diğer hocalar yönetim hep onu kolluyor Leo yu yiyemedi ama Ufuk u yer.

Ufuk hak ettiği formayı Bursa maçından sonra çıkarmamak üzere alacak

Bildiğimiz bişeyler olmasa konuşmayız. :) Sen ilk önce sakin ol, ondan sonra gel benimle muhattap ol.Olamam diyorsan işine bak.Sağlam lobisi olan adam yabancı kaleci'yi yiyemiyorsa, senin lobiler komiklik'ten öteye gitmez.

Beyler kadro gayet doğru. Şimdi onu oynat bunu oynat diyoruz da.

Yani Servet'in falan fiziki durumu kötüyken mesela veya Ali Turan'ın, Çetin Güngör'ünde süper olduğunu pek düşünmüyorum.

Her ne olursa olsun bu maça çıkabilecek aşağı yukarı en doğru kadro çıkmıştır.

Geri
Üst Alt