AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Smart

birde pino olsaydı tam alisamiyen kadrosu olcaktı m.battala harika ortalar gelirdi

birde ardanın da ara paslarıyla çok etkili olurduk

----------------Aykut--------------------

Ali-------Neill----------Servet-------Hakan

---------Sarp----------Ayhan------------

Serdar----------Arda---------------Kewell

----------------Batdal-------------------

Başarılar diliyoruz takımımıza.Hepimize güzel bir galibiyet temennisinde bulunuyorum.

Ufuk'un herşeyden önce adam olması gerekir.. Kendisi hakkında söyleyeceğim çok şey varda neyse.. Forum da eski mesajları gösteremiyoruz.. Ufuk geçsin kaleye desem de sırf Aykut yüzündendir.. Ufuk'la alt yapıda çıkan kavgadan beri sevmem..

Beyler kadro gayet doğru. Şimdi onu oynat bunu oynat diyoruz da.

Yani Servet'in falan fiziki durumu kötüyken mesela veya Ali Turan'ın, Çetin Güngör'ünde süper olduğunu pek düşünmüyorum.

Her ne olursa olsun bu maça çıkabilecek aşağı yukarı en doğru kadro çıkmıştır.

tamamada kardeş transfer başlayalı 4 ay oldu dünyada en kolay oyuncu yetişen mevkide sagbek yani bi sagbek bulunmadı ya ne diyim adnan paşalar izlesin takımı

Birisi büyük futbol profosörü sayın Rijkaard'a aykut'un kaleci olmadığını ufuk'u oynatması gerektiğini ayrıca lucas neill'in sağbek ali turan'ın stoper olduğunu anlatması gerekir!

Aykut bugun kalede bi yıldızlaşıyo mu :D:D

tamamada kardeş transfer başlayalı 4 ay oldu dünyada en kolay oyuncu yetişen mevkide sagbek yani bi sagbek bulunmadı ya ne diyim adnan paşalar izlesin takımı

Aykut kardeş, emin ol aynı şeyleri düşünüyoruz. Adnan Sezgin meselesinde özellikle.

Ben sadece Rijkaard çıkartabileceği aşağı yukarı en doğru kadroyu çıkarttığını söylüyorum.

Aykut kardeş, emin ol aynı şeyleri düşünüyoruz. Adnan Sezgin meselesinde özellikle.

Ben sadece Rijkaard çıkartabileceği aşağı yukarı en doğru kadroyu çıkarttığını söylüyorum.

evet ama bu kadroyla rijkaard devre arasını getiremez onu da söyliyim dostum

42 dakika kaldı maça.

Ufuk'un herşeyden önce adam olması gerekir.. Kendisi hakkında söyleyeceğim çok şey varda neyse.. Forum da eski mesajları gösteremiyoruz.. Ufuk geçsin kaleye desem de sırf Aykut yüzündendir.. Ufuk'la alt yapıda çıkan kavgadan beri sevmem..

renkdaş alt yapıda çıkan kavga derken? ne kavgası haberim yok hiç

renkdaş alt yapıda çıkan kavga derken? ne kavgası haberim yok hiç

Ben eskiden alt yapısında oynuyorum Galatasaray'ın renkdaş.

Bi dostluk maçı düzenlendi, rakip kaleciside Ufuk'tu.

Ben o maç Ufuk'a iki tane aşırtma gol atmıştım. Bu baya sinirlendi küfür falan etti. Tartışma çıktı falan neyse maç bitti. 6-1'mi ne yenmiştik.

Tesislerde olan bir maçtı ve soyuna odasına doğru giderken Ufuk ve yanında 2-3 tane adam geldi resmen iteledi beni. "Adam mısın lan?" falan diye. Ben gol attıktan sonra hayranı olduğum Cantona vari ufak sevinçler yapardım. "Ne lan o öyle sevinmeler adam mı oldunuz?" falan diye bi tartışma çıktı. Orda takım halinde birbirmize girdik.

Zaten o olayın üstüne ceza aldım, antremanlarda ayağım kırıldı derken 1 sene sonra ayrıldım alt yapıdan.

Birisi büyük futbol profosörü sayın Rijkaard'a aykut'un kaleci olmadığını ufuk'u oynatması gerektiğini ayrıca lucas neill'in sağbek ali turan'ın stoper olduğunu anlatması gerekir!

Tugay söylese keşke :)

Maçları internetten yayınlayan sitelerin linklerini paylaşmak, istemek, özel mesaj ya da ziyaretçi mesajıyla dağıtmak yasaktır. Uyarılara rağmen bu eylemleri gerçekleştiren üyelere 1 günden başlayan MYC (Mesaj Yazamama Cezası) verilecektir. Bilginize...

Ben eskiden alt yapısında oynuyorum Galatasaray'ın renkdaş.

Bi dostluk maçı düzenlendi, rakip kaleciside Ufuk'tu.

Ben o maç Ufuk'a iki tane aşırtma gol atmıştım. Bu baya sinirlendi küfür falan etti. Tartışma çıktı falan neyse maç bitti. 6-1'mi ne yenmiştik.

Tesislerde olan bir maçtı ve soyuna odasına doğru giderken Ufuk ve yanında 2-3 tane adam geldi resmen iteledi beni. "Adam mısın lan?" falan diye. Ben gol attıktan sonra hayranı olduğum Cantona vari ufak sevinçler yapardım. "Ne lan o öyle sevinmeler adam mı oldunuz?" falan diye bi tartışma çıktı. Orda takım halinde birbirmize girdik.

Zaten o olayın üstüne ceza aldım, antremanlarda ayağım kırıldı derken 1 sene sonra ayrıldım alt yapıdan.

geçmiş olsun

4-2-3-1 oynayacağız bu biraz daha iyi 4-3-3'e göre, arda birşeyler yapar, kewell ve m.batdal da etkili olur diye düşünüyorum, içimden bir ses bu maçın yıldızı serdar özkan olacak diyor, diğerlerinin zaten birşeyler yapabilmesi mümkün görünmüyor...

Ufuk eskisi gibi midir yoksa olgunlaşmıdır bilmem. Ama bu yüzden benim jenarasyonumdan olanlar Ufuk'u hala sevmezler. Caner Öztel vs.

Geri
Üst Alt