AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Smart

Yanlis görmüsüm stad full :D

Maçları internetten yayınlayan sitelerin linklerini paylaşmak, istemek, özel mesaj ya da ziyaretçi mesajıyla dağıtmak yasaktır. Uyarılara rağmen bu eylemleri gerçekleştiren üyelere 1 günden başlayan MYC (Mesaj Yazamama Cezası) verilecektir. Bilginize...

edit

Kadro tam beklediğim gibi,belki Ali Turan'ın yerine başka biri olabilir diye sürpriz bekliyordum ama Rijkaard beklenen kadroyu sahaya sürdü.

Siz bu maçta da Parçalı giymediniz ne desem boş..

Neden giymiyolar parçalı formayı anlamıyorum.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray0-0 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

iyi başlamadık hiç tempo yok

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray0-0 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

Servet hala aynı Servet

Baskılı başladık bakalım nasıl ne kadar devam edecek.

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-0 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

beyler misimoviç olayının sinirinden maçı izlemeye gitmedim, tek sorum var adnan sezgin denilen kutsal adam geldimi maça?

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 0-0 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İlk Yarı | F.Smart

Ali Turan'ı sağbekte görmek yaşama sevincimi yitirmeme sebep olacak.

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Sma

Bazı arkadaşlar çok umutsuz konuşmuşlar.

Gol yemezsek turu geçeceğimize inanıyorum.

Gol yeriz diye mi hesaplıyorsunuz bide yav. Böle bir takımdan gol yiceksek dicek laf yok artık .

top yapamiyor takim yazik yaaa:(

Boşnak yıldızın takımda kalacağını kulübün resmi internet sitesinde açıklayan Hoeness, "Misimovic bizim için çok önemli bir oyuncu. Onun yerini doldurmak kolay olmazdı.Bu yüzden kendisini satmaktan vazgeçtik" şeklinde konuştu.GEÇMİŞ OLSUN.

Açıklamış zaten yeni gördüm.

O değilde adamların forma reklamına bakın :asd:

Topu kanatlara oynamamız tam 15 dakika alıyor maşallah..

Geri
Üst Alt