AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 1-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

serkanı yazıyordum haftalardır sola

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 1-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | İkinci Yarı | F.Smar

oh be Kurtulus a bak 21 yasinda - hata yapsa da helal olsun coccuga

Hayır, benim sana söylemem gerekliydi de neyse başka taraflara çekmeyelim konuyu.

Canım çok sıkkın zaten, kimseyi savunasım yok şu an ama Cana kalitesi belli bir adam. Bizde iyi başlamadı tabii ki ama Topal'dan 1-2 gömlek üstün bir oyuncu olduğu açık. yabancı kontenjanımızı harcadık, iyi mi oldu? Olmadı belki ama eğer Topal gibi yerli bir oyuncuyu satıyorsan, kontenjanı sıkıntıya sokuyorsan ancak Cana gibi bir oyuncu için olurdu. Bu dağınık, mahalle takımını andıran düzeyde ne kadar başarılı olur bilemem ama bizden önce de bildiğim bir oyuncu olduğu için böyle sallamaları yersiz bulduğum bir oyuncu. Türkiye'de Sabri kadar oyuna dinamizm katan bir oyuncu yok, zor yetişir. Ağızımızın suyu aka aka Gökhan Gönül'ü izleyeceğiniz biraz Sabri'ye sahip çıkın. Neill ise elimizdeki en iyi demiyorum tek defans oyuncusu.

renkdaş bak sen de aynı seyi söylüyorsun.bize vasat veya vasatın üstü oyuncu lazım degil.cumhuru koy oyuna en az mustafa sarp,ayhan,cana kadar oynar.biz galatasarayız.bize (iyi oyuncu lazım)

Serkan çok iyi.Keşke en başından oynasaydı.

Takmayın ya OFK'yı nasıl eledk deplasmanda yine ilk yarı istenen sonucu elde eder, turlarız. Eger basımızda A.Sezgin varsa bu tur ceptedir. Alırız maçı her turlu, paramız var cok sukur.

Arda'yı çok sevsem de şu halleri öldürüyor beni.

Aynı şey H. Şükür'de de vardı. Kendi kendine bir şeylere küsmeler, tripler, banane banane tavırları.

hakan balta out serkan kurtulus in

arda frikik atmayı ogrenmiş :)

Bursa inşallah hiç iyi oynamaz.Hatta 2 kırmızı kart görür inş

Bu takımın futbolcuları kral eden Adnan Polat'ın eseri olduğunu asla unutmayın... Beyefendiler canları isterse oynuyor, istemezse her türlü komplonun içindeler.

Duran top dışında 1 tane pozisyona giremedik ne denir ki daha

Ey Arda efendi..Hiç kimse Maradona bile olsa Galatasaray'dan büyük değildir.Gram top oynamıyorsun triplere giriyorsun.Seni bu forumda en fazla koruyanlardan biriydim ama bu tavırların devam ederse hem kendine yazık edecek hem taraftarının gözünde biteceksin.

Keweelll barossss

Gollllllllllll

arda kime küsmüs? oynamiyor

Kimseye küsmemiştir. Takımda olması gereken yaratıcı gücü bir tek Arda'ya yüklersen olacağı budur. İki maç iyi oynar, bir maç dökülür. Çocuğun kabahati yok. Bu kadar basit.

Bir gün Arda'yı savunacağımı söyleselerdi inanmazdım.

gol baros .D

Geri
Üst Alt