AL Play-Off | Galatasaray 2-2 K.Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray - Karpaty Lviv | 19 Ağustos | 21.00 | F.Sma

Rijkard da suç yok diyoruz tamamda Biri açıklasın her maç 2 gol garanti yiyen AYKUT nasıl hala kaelde oluyor. Bu takımda başka kaleci yokmu?

Cevap: AL Play-Off | Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv | 19 Ağustos | Maç Sonucu

sakatlanmis simdi soyledi canli yayinda

o zaman sorun yok sakatlandıysa.ulan bendeki bu sevgi ne zamn biter acaba maç başlamadan önce bakmayacağım diye inat ettim. ama gel görki içimdeki sevgiye yenildim bukadar kötü oynamamız halde.

ali turan berbat oynadı kabul ama çok abartılmamalı..adam 7 ay futbol oynamadı bu bir..ikincisi esas mevkisi sağ bek değil..hemen bitirmemeliyiz adamı bence..stoperde bi oynasın ona göre değerlendirelim..ve bnce stoperde oynarsa çok başarılı olur buna eminim..

Bu haliyle stoperde de oynayamaz. Çok güçsüz ve çok çabuk çalım yiyor. :sad007:

Rijkaad Eğer Şu Galatasaray a ve taraftarına SAYGIN ve SEVGİN varsa. Bu işi beceremediğini kabul et. Tazminatını almadna İSTİFa et ve git. Kalbimizde iyi kal.

Mehmet Batdal takımın tek kendini yırtan ve iyi adamıydı. 23 yaşında çocuğu iyi oynarken sanki onun suçuymuş gibi rezil ettin ve bitirdin tebrik ederim!! Hocalık böyle olmaz!

Ali Turan dan sağ bek olmaz dedik. Serkan var alternatif yok olmaz.

Aykut denen adam kaleci değil kabzımal bile bile olmaz oynarsa her maç 2 -4 arası gol hediyesi banko dedik inat ettin.

Takım da bir ürekelik bitkinlik stres sinir ve halsizlik hiç mi motive edemiyorsun.

disiplinin "D" si yok. Barış 5 kişi arasına dalar. başkası bomboş saçamalar. Seni takan yo kbe Rijjkaard.

Devre arası Adnan Polat fırça kaydı sanırsam 2. yarı biraz toparlandı.

Bu takım SEn ve saçma 4-3-3 ün oldukça Bursa dan 5 yer!!

UEFA da da o takım bizi parçalar 3-4 ler yollar.

Tabi SEN gidersen gelen Taze Kanla toparlanabilkiriz.

Mesut BAKKAL'a Dahi razıyım!! Bu kadar rezillik acizlik görmedim.

bos konusuyorsun adamin tabanina acayip bir agri girmis dayanamamis cikarin beni demis

boosuna yazmasaydin o kadar seyi

F5 inanmis gurcan iyi yolda fener diyor hahaha

paok 6 pastan 10 kisi kacirdi

bizden farki yok fenerin

PAOK turu gecer adam gibi oynarlarsa

H.balta futbolcu oluyosa herkes olur.Adam o kadar düz oyuncu ki,hayatında çalım atamamıştır.

takımın eksikleri ortada artık onları konuşmanın bir anlamı yok. orta sahaya en az 1, defans hattına en az 1 üst düzey yabancı lazım. ayrıca 1 veya 2 tane orta seviye yabancı. avrupa'da oynatmak ve rotasyona sokmak için orta saha ve golcü makbuldür.

bunlar haricinde turu ukrayna'da geçeceğimize inanıyorum. 1-2 bitseydi, geçebiliriz derdim ama şu an geçeriz diyebiliyorum.

Batdaldaki bileklerde çok süper yalnız aşırı yumuşak inşallah yeni kral olur:)

Batdal a biri topu nasıl kontrol etmesi gerektiğini öğretmeli hiç beğenmedim geldiği gibi geri gider yoksa

Maçın yıldızı aldığı yıllık ücrette indirim yapılan forma numarası elinden alınan ve taraftar baskısıyla son anda sözleşmesi uzatılan KEWELLL! Büyüksün yönetim gerçekten büyük!

Sağ beke portakal sandığı koysan, Ali Turandan daha çok iş yapar. Aykuta gollerde hata bulmuyorum ama Galatasaray kalecisi yenilecek golü de yemeyecek biri olmalı. Sol bekte Çağlar umarım iyi çıkar, zira Hakan Baltadan ben umudu kestim. Volkan Yamanı neden sattık hala anlamıyorum. 35 ine merdiven dayayan Ayhan Akman kadar koşmayan bütün futbolcuları ayakta alkışlıyorum. Kewell' ı bu takımda zor bela tuttuk, neredeyse o da serbest bırakılacaktı. Galatasaray değil BaroSaray. 90 dakika Ali Turan' ı sahada tutup, Neill' ı sağa, Gökhanı ortaya almayı akıl edemeyen Frank Rijkaard' a da da saygılarımı sunuyorum. Tabi Karpaty Lviv (adını bile doğru yazdım mı emin değilim) gibi bir dünya devi karşısında alınan 2-2' lik beraberlik sonucunda teşekkürlerin en büyüğünü de büyük başkan Adnan Polat ve çok sayın, değerli, futbol profesörü, transfer uzmanı, sihirbaz Adnan Sezgin' e gönderiyorum. OFK maçından sonra "Farketmez orda 4 atar eleriz bu takımı" demiştim, 5 atmıştık. Bu takımı öyle kolay kolay OFK gibi 5 yemez, tur için ümidim yok, bunu da anti-parantez belirteyim.

+1905

F5 inanmis gurcan iyi yolda fener diyor hahaha

paok 6 pastan 10 kisi kacirdi

bizden farki yok fenerin

PAOK turu gecer adam gibi oynarlarsa

ben de fener'i zayıf gördüm paok karşısında, sonra yorumlara baktım, fener avantajlı diyor herkes, mağlup olup nasıl avantaj oluyor :D

Rijkaad Eğer Şu Galatasaray a ve taraftarına SAYGIN ve SEVGİN varsa. Bu işi beceremediğini kabul et. Tazminatını almadna İSTİFa et ve git. Kalbimizde iyi kal.

Mehmet Batdal takımın tek kendini yırtan ve iyi adamıydı. 23 yaşında çocuğu iyi oynarken sanki onun suçuymuş gibi rezil ettin ve bitirdin tebrik ederim!! Hocalık böyle olmaz!

Ali Turan dan sağ bek olmaz dedik. Serkan var alternatif yok olmaz.

Aykut denen adam kaleci değil kabzımal bile bile olmaz oynarsa her maç 2 -4 arası gol hediyesi banko dedik inat ettin.

Takım da bir ürekelik bitkinlik stres sinir ve halsizlik hiç mi motive edemiyorsun.

disiplinin "D" si yok. Barış 5 kişi arasına dalar. başkası bomboş saçamalar. Seni takan yo kbe Rijjkaard.

Devre arası Adnan Polat fırça kaydı sanırsam 2. yarı biraz toparlandı.

Bu takım SEn ve saçma 4-3-3 ün oldukça Bursa dan 5 yer!!

UEFA da da o takım bizi parçalar 3-4 ler yollar.

Tabi SEN gidersen gelen Taze Kanla toparlanabilkiriz.

Mesut BAKKAL'a Dahi razıyım!! Bu kadar rezillik acizlik görmedim.

E Yuh be Kardesim...

Sanki Süper Sagbek ve Süper Kalecin var gibi konusmussun,,,

Disiplinsiz diyorsun.. E Ozaman ben Af edersin Öyle Futbolcuya ........ Futbolcuya Teknik Direktör Disiplin ögretecek ise ozaman o Topcu Profesyonel degil ve Galatasaray gibi Koskoca Kulüpte isi yok..!!

Kisacasi sen Bile Takim kalitesiz dedin ama Rijkaard´a yüklendin...

Bırakın ya sakatlanmş hikaye!! Çocuk moral bozuk çıktı. Rijkaard ın numaraları bunlar. Akıllarınca sakat ayağı yapıyorlar.

harbiden ben 1 senedir en buyuk sorunumuz sol bek derken futbolu bildiklerini soyleyen arkadaslarimiz neredeler?

bekliyorum hepinizi gelin tartisalim

Senin dediğini 10 yaşındaki çocuk bile görüyor ama yönetim göremiyor yada sırası gelmiyor nereye takviye yapsınlar bu kısıtlı imkanlarla

Geri
Üst Alt