AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

hakan balta gitsinnnn geçen sene gençlerbirliği deplasmanında son maçta oynayan berk miydi ismi o gelsin o veya serkan kurtuluş oynasın çağlar ı da geçtim gelelii sakat

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

90+1 de gol at sonra 90+3 de gol ye.bu nasıl bir iştir arkadas yeminle çıldırıcağım.11 kişi ceza alanı içinde olun 2 dk bitsin maç bunu yapmaktanda mı acizsiniz be kardesim:(

sadece su sekilde açıklayabilirim. allah da istemiyor bu yönetimi...

Sanıyorum bu lafı hakkettiler

Eşşekler adam olur, bu takım adam olmaz :sad007:

es es maçı sonrası rijkaard güle güle

savaşan takım kuracağız, savaşmayan adamları yollayacağız....ah başkan ah geçen sefer dedim 10 gün ceza aldım ama tutamıcam kendimi yine soyluyorum YÜRÜ GİT NEREYE GİDERSEN....

Hiç konuşmasınlar mümkünse temelli çileden çıkarıyor yönetimin demeçleri tüm bunların üstüne diyebilecek bir şey yok kendine göre en iyi şeyi yaptığını sanıyor yönetim. susmak.

yonetımın bu zamana kadar soyleyıpde yapmadığı soz verıpde taraftarı kandırıp da yapmadığı bı suru sey var sıralasam bı 10 u gecık laf cıkar .

ARKADASLAR!!! COK ONEMLI BIR SORUM VAR SIZE!!!

niye biz son 8-9 yildir gol attiktan sonra hemen 1 dakika sonra gol yemeye basladik?? bir buyu mu var ne??

sonradan herseyin analizi kolay doru,ama burda mactan once bi kadro yapilsin,herkes colak i koyar kadroya,ayhan sarp baris 3 lusunden birini yazmaz.

emre çolak bu sene oynadığı maçlarda güven vermedi böylesine kritik maçta 11 başlatmak büyük hata olurdu..

es es maçı sonrası rijkaard güle güle

ne rıjkaardı ya hala sucu rıjkaard a bulanlara sassıyorum acıkcası en son bursa macında bıle hjerkese soyledık rıjkaarda bıse soylemedık macdan once bağırdık frank rıjkaard dıye . sucu hala rıjkaarda bulabılıyosanız boyle bı kadroyla dıycek bısey yok

20 saniye ilerde top tutabilseydik, colak düsecegine mucadelesini devam etseydi, Hakan adama "alda at" demeseydi, ne kadar mutlu olurduk su an.

Adnan Polat istifa

hakan balta bu gidişle asist kralı olacak.

fenerde elendi ama biz gibi değil bu nyang stoch iyi adamlar. çift yönlü bi orta saha oyuncularıda var oda iyi. ama ne zaman ismi cismi gözümde belirse 10 sn küfür ediyorum.o yüzden banlanmak istemem. aha o da iyi.

fener fenerliğinden elendi. :D

biz ise çaresizlikten

Geri
Üst Alt