AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hakaret eden, küfür eden herkes şu dakikadan itibaren en az 2 hafta MYC alacaktır. Yorumlarınızı sakin bir şekilde yapın lütfen.

Adminim kusura bakmayın ama bu şekilde futbol oynayan takıma hakaret edilmez de ne yapılır? Kalkıp alkıslayacakmıyız adminim?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Takımın gole ihtiyacı var son dakikalar pozisyon bulamıyoruz... Ne takımda maçın kaderini değiştirecek biri var ne de kenarda bir takım ancak bu kadar kötü hale getirilir Yazıklar Olsun... Eğer bu yönetim RJ'yi göndererek kendilerini kurtarırsa ben bu takımı bırakırım...

Zehir ettiler hayati adama. Sagligimizdan sihhatimizdan olacagiz yemin ederim.

Umarim yönetim yeni stadi göremez. En büyük suc yönetimin. Bugünkü mac icin de ilk defa Rijkaard´i elestirecegim. Kadro secimi rezaletti. Serdar Özkan, Ali Turan tercihleri ve Cana´yi yedek oturtmasi hayalkirikligi yaratti bende. Rijkaard´in oyunu okuma ve oyuna müdahale etme eksikligi var bence.

Ama yönetim varya. Sizin yatacak yeriniz yok. Benim icin HAINSINIZ

Azıcık haysiyetiniz şerefiniz varsa yönetim ve teknik kadro istifa eder gidersiniz !

ılk avrupa macında demıstım sıze hanı topu kaptırıp ızlemıstı uyardım bu sıtede herkesı o goruntuye tekrar bakın hakan balta takımı sabote edıyomu etmıyo mu anlarsınız

Elim ayağım titriyor hala.Maç bitince çok kötüydüm.Bu durumdan sonra gerekli kişiler lütfen bırakıp gitsin bu gece.Yazamıyorum sinirden.Normal olarak bunlar çıkıyor klavyemden sadece.

hakan balta konusu kilitlenmis

balta hakan konusunu aciyorum hucummmmm:)

Hiç birşey diyemiyorum artık.Hayatımda bu kadar ligden falan ümitsiz olduğumu hatırlamıyorum.Bu dakikadan sonra herkes transfer yapacağına egolarını falan temizlesinde takıma yararlı olacak kararlar alsınlar.

Bazı oyuncuları A2 takımına koysunlar. Başka türlü akıllanmayacak bunlar. Ancak A2 ligini kaldırabilirler. En azından orada biraz iddamız artar. 3 yıldır savunmaya çözüm bulamayan ve gerekli transferleri yapamayan yönetimin de bu konuda açıklama yapması lazım.

Hakaret eden, küfür eden herkes şu dakikadan itibaren en az 2 hafta MYC alacaktır. Yorumlarınızı sakin bir şekilde yapın lütfen.

yorumlarınızı sakin bir şekilde yapın diyor tamam yaparız sakin olalım daha maç var önümüzde.

en azından bugüne müsamaha göstersinler adminler ne olur bakın elim kanıyor yazıyorum duvar göçtü sinirim geçmedi

Abi elde doğru düzgün kadro yok eyvallah yönetim bunun 1 numaralı suçlusu fakat kenarda Emre Çolak ve Cana var be Rijkaard.Yapma be.Hep arkandaydım senin bütün güvenimi yıktın geçtin.

Umarim yönetim yeni stadi göremez. En büyük suc yönetimin. Bugünkü mac icin de ilk defa Rijkaard´i elestirecegim. Kadro secimi rezaletti. Serdar Özkan, Ali Turan tercihleri ve Cana´yi yedek oturtmasi hayalkirikligi yaratti bende. Rijkaard´in oyunu okuma ve oyuna müdahale etme eksikligi var bence.

Ama yönetim varya. Sizin yatacak yeriniz yok. Benim icin HAINSINIZ

+1905

rijkaardda patladı sonunda kalite yok sakat çok demiş

Laptopun displayi catladi. Ver lan parami yönetim

Olmaz olsun böyle takım.Transfer falan istemiyorum artık!!!

hayir bildiginizde ser ser bildiginizde hayir vardir

Beyler sakin olun.

boşa bagırıyonuz cagrıyonuz.

adamlar dert etmiyor ki çıkarlar tv başına sanssızdık olmadı girmedi derler olur biter.

sıkmayın canınızı hayat devam ediyor. takım bize bişi kazandırmadı kazandırmazda.

Geri
Üst Alt