AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

inadina sari kirmizi inadina galatasaray.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Galatasaray´in ruhu Arda Turan öyle mi? :D En ruhsuz futbolcularin basindaydi bugün.

İmparatorlarını getircekler ya ondan öyle. Arda hazırlık kampında nasıldı. Ama sonra bi anda sustu. Böyle kaptan olur mu be maç içinde arkadaşlarıyla 2 kelime etmiyo. Alın şundan kaptanlığı

Galatasaray´in ruhu Arda Turan öyle mi? :D En ruhsuz futbolcularin basindaydi bugün.

Zamanında yuhlandı diye kızıyordum ama şimdi gitmesini istiyorum. Rijkaard'ı göndermek isteyen çetenin içinde kimler varsa hemen gitsin.

daha ne başlasın karanlık günü ya başlamış başlayacagı kdr zaten :S

Haydi Polat bekliyoruz yen oyuncağımızı ver bize

hayat biter transfer bitmez

1 saat içinde de bitirebiliriz 1 hafta içinde de( ayık ol 1 haftaya transfer dönemi çoktan bitmiş oluyor deme bunu)

Takımımız herşeyi başaracak güçte

Galatasaray Türkiyedir

2012 kriterleri ni uygulamaya devam edeceğiz

Elanoyu satmadık bu da bi transferdir

Gelecek güzel günler Galatasarayındır

"Kalite yok, sakat çok"

Avrupa Ligi'ndeki Karpaty hüsranı sonrası Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, maç sonunda ilk kez açık açık transferlerden şikayetçi oldu. Sürekli savunma oyuncusu istemesine rağmen bir türlü adam alınmadığını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Takımda kalite yok ama sakat çok. Yeni aldığımız oyuncular bile sakat çıkıyor. neden bilmiyorum ama hepsi hastanelik oldu. İyi mücadele ediyoruz ama bunlar bizi çok zorluyor" dedi.

Rijkaard, istifayı da düşünmediğini söyledi.

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...ustos-mac-sonucu-avrupaya-veda-ettik-143.html

Ruhsuz futbolcular topluluğu haline geldik resmen.Seneye bu takımın hepsi yollanmalı!!

Yok mu bu hainleri indirecek bir Galatasarayli?

bundan kötüsü ne olabilir artık

ulan hakan balta defol git yoksa ilk maçta linç ederler seni...şimdi izledim adam resmen asist yaptı sonrada adamı bıraktı...topa dokunmasa turu atlamıştık

Ben sana körsün dedim mi? Anlıyorum kızgınsın ama yönetimde karanlık günlerin başlayacağı ve Rijkaard'ın istifaya zornalacagından bahsediyorum burda!
Rijkard kovulacak önce gitmesi gereken yönetim kalacak öylemi?Bu taraftar o koltuktan indirmesini çok iyi bilir.

foruma yeni girdim çünkü ceza alacaktın naç asatinde olsaydım bırda

Türk futbolcular sorguya çekilmelidir rijkaard istifa ederse yönetim ve futbolcuların istediği olur yazıklar olsun

Ben sana körsün dedim mi? Anlıyorum kızgınsın ama yönetimde karanlık günlerin başlayacağı ve Rijkaard'ın istifaya zornalacagından bahsediyorum burda!

Sana demiyorum kardeş Özgür buzbaşa diyorum körmüyüz de yeni bişeymiş gibi söylüyor

Rijkaard ile 5 yıllık sözleşme imzalansın !

Yediğimiz gol neydi öyle kime küfredeceğimi şaşırdım,tamam Hakan Balta bir halt yedi ama 3 kişi 1 kişiye nasıl vurduruyor o topu,kafayı yemek üzereyim..

karpaty-gs1.jpg

yalnız ben bugün birşeyin farkına vardım.....rakip takım gol atmak istedğinde hemen golü yiyoruz...bugün adamlar golden sonra saldırdı 2 dk da gol attı

Geçen sene de böyle değil miydi? ASY'deki Atletico maçı gözünün önüne gelsin. İlk yarı ortasaha mücadelesi gibiydi. İkinci yarı adamlar vites yükseltince folloş olduk. :o

Gençler ben dua ediyorum iyi ki elendik.

Kim gelirse gelsin biz takım olamamışız.Bu gün trabzonu gördük. Adamlar takım olmuş..

gruplara kalsa idik, fena rezil olurduk...

Geri
Üst Alt