AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

abi fb yunanistanın iyi takımlarından paoka elendi biz paokla oynasak bu kadro ile 2 maçta da fark yerdik..hele liverpolla oynasak bjknin rekorunu egale ederdik...

Geçen sene Pana'yı dağıttık. Tabi bazı oyuncular malesef yok...

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

----------------------Ufuk Ceylan--------------------

---Lucas Neill---Lucas Neill----Lucas Neill----Lucas Neill------

-----------------Harry Kewell------Harry Kewell-----------

---Harry Kewell--------Harry Kewell-----------Harry Kewell---------

----------------------Milan Baros--------------------

Utansinlar lan kendilerinden. Elin adami sizden fazla bu formanin hakkini veriyor. Çabaliyorlar, yenilmeyi hazmedemiyorlar. Ya siz? Nerede lan Türklügünüz? Gurur denilecek birsey kalmamis. Ben Lviv diye bir takima yenilsem, 6 ay evimden çikamam be. Ama sizin ne umrunza? Size babalik yapmiyor diye hepiniz Rijkaard'a sirtinizi çevirdiniz. Çocukmusun siz ya? Yemin ediyorum utanç vericisiniz. Su Kewell, Neill ve Baros olmasaydi vay halimize..

Harry Kewell : Sözleşmesi bitti taraftarı ne kadar çok sevdiğini zaten biliyorduk taraftarda onu seviyordu, ve adam yönetime dünya kupasında beni izleyin ona göre sözleşme verin dedi hep çalıştı takıma girmek için sonunda girdi birazda taraftar baskısıyla yeniden geldi, şuanda takımın en iyi adamlarından ( abi olarak,lider olarak,HERŞEYİMİZ)

Lucas Neill: İlk maçtan itibaren takıma alıştı 10 maçın 8 inde iyi oynadı. Her maçta yanındaki kazmalara rağmen iyi oynamayı başardı tam bi defans lideri. avustralya milli takım kaptanı ve west hamdada kaptan olan birisiydi yani tam bi ağabey kişilik olarakta süper ve tecrübeli ( ama burda kaptan değil )

Lorik Cana: Arsenalin çok isteyipte alamadığı defansif orta saha artık bizde Arnavutluk milli takım kaptanı , Marsilyada yıllarca kaptanlık yaptı, Sunderlandda 2.maçtan itibaren kaptanlığı verdiler yani her gittiği yerde kaptan oldu tam bir lider geldiği ilk maçtan takımı ateşlemeye çalıştı siz düşünün( ama mustafa sarpı belgrad maçında defalarca uyarmasına rağmen mustafa sarpın el kol hareketleriyle resmen sen kimsin dermiş gibi takmaması gerçekten kötü)

Milan Baros: Takımın %50 si desek yalan olmaz ilk geldiği sezon gol kralı oldu sonra sakatlandı genede 11 gol atmayı başardı ( avrupadakilerle birlikte 16 gol) rusyadan 3.5 milyon euro teklif almasına rağmen 2.5 milyona taraftarı ve Galatasarayı tercih etti. Tecrübe olarakta ağabey olarakta takımdaki çoğu yerliden iyidir..

Ama bakıyoruz takımda 22 yaşındaki çocuğa kaptanlık veriliyor lider özellikleri 0 takımı ateşleme adına hiç bişey yapmaz isterse antrenmandan izin alır ama saha kenarında bekler(2 gün önce yaptı) anca ayhan'la birlik olup kafasına göre takılır(Şimdi serdar özkanda eklendi) .Son 3 maçtır görüyoruzki istese öyle bi oynuyorki ara ara gösteriyor kendini çünkü ama bilerek yapmıyor,belki rijkaardı göndermek istiyorlar belkide yabancıların maaşlarından dolayı böyle yapıyorlar ama durum bu.. Şimdi yukarıda saydığım okadar büyük varken okadar canla başla oynayan adam varken bu çocuk neden kaptan ?

bende dahil burda hepimiz yonetim in istifa etmesini dusunuyoruz fakat bugun uefa dan elendiysek bunda rijkaard in yanlis kadro secimlerinin buyuk payi var.

bugun ilk 11 de tam 7 tane defansif futbolcu,3 tane de hucumcu vardi,colak arda serdar baros la baslamak varken 4 stoper,3tane de orta sahada defansif adamla cikiyoruz gol atmamiz gereken macta.

tamam rijkaard in istedigi adamlar alinmiyor ama bana gore rijkaard da artik kadro secimleriyle cuvallamaya basladi

alitini yapmissin. Sergen atiyor hocam. Yedek kulübede kimse yok ki. genclerle baslamak istemedi, mecbur bu kadro oldu. oyuncularin hepsi sakt hocam - asil bu nasil oluyor?

-----------Sabri---Neill----XXXXXX----XXXXXX------

-----------------XXXXX------XXXXXX-----------

---Harry Kewell--------(ELANO, satilmazsa)XXXXXXX-----------Arda---------

kadromuz budur, baya guclu...

gitsin - ama yönetim 15 mi istiyor - kim alir 15e?

Arda gidince işler düzelecek mi? Kim top taşıyor forvete ? Arda dışında kim ileriye kadar topu götürebiliyor bu takımda ? Golün asistini kim yaptı ? Mantıklı olun lütfen...

---Harry Kewell---Harry Kewell----Harry Kewell----Harry Kewell------

-----------------Harry Kewell------Harry Kewell-----------

---Harry Kewell--------Harry Kewell-----------Harry Kewell---------

Sami Yende 11 forma açılsa ve 1- den 11 e hepsinin üzerinde sadece kewell baros ve belki neill yazsa

al sana

4 neill

3 kewell

3 baros

serdar özkan gibi adama yılda 1 milyon euro verdiler o parayı fakirlere dağıtın daha iyi o boş adama vereceğinize...

güya beleşe adam alıyoz.

Gökhan Zan 2 yılda 3milyon euro

Serdar Özkan 1 yılda 1 milyon euro

Ali Turan 1 yılda 1 milyon euro

yazık değil mi bu paralara

Adnan Polat gel kabul et yapamıyorsun bu işi istifa et artık lütfen

Mehmet Helvacı'dan açıklama: " Elendik ama Galatasaray'ın milyonları kurtuldu Allah'ıma bin şükür."

şuanda hiç bişey istemiyorum allahtan tek isteğim şu mehmet helvacıyla adnan sezgin defolup gitsin yeter

B%C3%BClent+Korkmaz+1.jpg

hasan-sas-o-an.jpg

images

VE SONUNA KADAR

arda-turan-gol-sevinc12.jpg

Bunlar bizim ruhumuz. Arda son temsilcisi bu ruhun.Lütfen destek çıkalım.

Hahaha hiç güleceğim yoktu. Ardayı Hasan Şaş'la karşılaştırır mıyım ben ya. Hele Hagiyle falan komik olmayın. Arda Galatasaray'ı düşünseydi ruhsuz oynamaz en azından mücadele ederdi. İlla gol atsın asist yapsın demiyorum.

Arda düşünse düşünse yeni alacağı arabanın rengini düşünür yada plakasını snm mi yapsam diye düşünür.

arkadaŞlar anlayin artik.arda galatasaray İÇİn herŞeyİnİ verİr.verİyor da.arda nin durumu İyİ deĞİl baski altinda.agresİfleŞİyor artik saldiriyor etrafina.ÇÜnkÜ bİlİyor olasi bİr maĞlubİyet ve elenme durumunda tÜm fatura yİne kendİsİne kesİlecek, kendİsİ karalanacak.o sadece gemİsİ İÇİn savaŞan bİr kaptan. Hatalari yok mu ? Var.. Ama unutmayin o 23 yaŞinda... LÜtfen yapmayin bunu arda'ya... GerÇek arda bu deĞİl destek olalim.

takım batmış pislik dizi geçmiş Ardaya mı destek olacağız...kardeş herşeyden önce futbolculuk onun mesleği ve layıkıyla yerine getirmeli..ben de tıp fak okuyorum derslerim zora girince bana kimse destek oluyor mu...anam babam sevgilim destek olsa da netice önemli olan boka bastın mı kimse yanında olmaz..aynı hesap önce adam gibi işini yapsın,takıma örnek olsun,sabah öğle akşam yemeklerden sonra tok karnına liverpoolu istiyorum diye açıklama yapmasın....

stoch ile başladı.

arkadaşlar stoch olayı benim çok kafamı karıştırıyor.

normalde haldun üstünel sessiz ve basına yansıtmadan bitirir transferleri.

bugün bile misimovic gibi basına yansıyan haberler an be an takip edilemiyor.

ama stoch transferi bir tuhaftı. neredeyse her adımı medyadaydı. bugün şöyle oldu, yarın böyle olacak. sonra fener aldı.

açıkçası ben hepsinin baştan ayarlandığını düşünmeye başladım.

bilmiyorum çok mu paranoyak oldum ama aziz yıldırım ve adnan polat çok yakın, polat, yıldırım'ın stoch ile anlaşmak üzerinde olduğunu öğrenip üstünel'i, kasıtlı olarak gönderip haberi basına sızdırmış olabilir mi?

yoksa manyaklaşıyor muyum?

Bisey diyecem varya Adnan Polat ve Aziz Yildirim beraber olduklarinda hep cok samimi olurlar sonra medyada bir birilerine gonderme yaparlar basintoplantilarinda vs vs.

Benimde cok gecti aklimdan oyle...

Ama simdi gercekten akillica dusunemiyorum bu yenilgi beni dagitti... hele hele bu sene Galatasaray icin okadar emek harcadigim icin..

RIJKAARD BILE DIYOR VE BILMIYOR: herkes sakat, ben bundan birsey anlamis degilim. yeni transferler de sakat..

allah allah.....

bizi bu duruma düşüren gerek yönetimin gerekse teknik direktör ve futbolcuların allah belasını versin.

arkadaŞlar anlayin artik.arda galatasaray İÇİn herŞeyİnİ verİr.verİyor da.arda nin durumu İyİ deĞİl baski altinda.agresİfleŞİyor artik saldiriyor etrafina.ÇÜnkÜ bİlİyor olasi bİr maĞlubİyet ve elenme durumunda tÜm fatura yİne kendİsİne kesİlecek, kendİsİ karalanacak.o sadece gemİsİ İÇİn savaŞan bİr kaptan. Hatalari yok mu ? Var.. Ama unutmayin o 23 yaŞinda... LÜtfen yapmayin bunu arda'ya... GerÇek arda bu deĞİl destek olalim.

arda da bizim foruma takılıyomuş selam kaptan

güya beleşe adam alıyoz.

şu anda takımda küfür ettiğiniz kim varsa hepsini adnan sezgin getirdi takıma.... isimleri tek tek düşünün bi

güya beleşe adam alıyoz.

vallahi yazık dağıt fakir fukaraya daha iyi böyle mallara dağıtacağına...

Geri
Üst Alt