AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart

bence 3-1 alacaz maçı

En az 2 tane atmamız lazım.

Deplasmanda daha iyiyiz. Nedense kendi evimizde baya zorlanmaya basladik. Lig´de de Avrupa´da da. Taraftarimizin "müthis" desteginden kaynaklaniyor herhalde

Deplasmanda daha iyiyiz. Nedense kendi evimizde baya zorlanmaya basladik. Lig´de de Avrupa´da da. Taraftarimizin "müthis" desteginden kaynaklaniyor herhalde

Sami Yen cehennemlikten çıktı cennete döndü stat değiştirmenin zamanı gelmişti zaten

Sami Yen cehennemlikten çıktı cennete döndü stat değiştirmenin zamanı gelmişti zaten

Bu statta ses cikaramayan taraftar 55.000 kisilik statta nasil bogucu atmosfer yaratacakmis acaba cok merak ediyorum. Zira Aslantepe´de en azindan %40´lik bir bölüm cekirdekcilerden olusacak kesinlikle. Bu Ultraslan da o stadi cehenneme ceviremez. Alman seyircileri gibi oluruz

Şans da yok ki abi bizde kalemizdeki ilk pozisyon gol oluyo

O şans hocam.Ama senin bence 1-1 bitcek demen ayrı . Niye yenemelim bizden çok çok düşük bir takımı. 3-4 maç kötü olduk diye iyice kötü yaptınız takımı yav.

Ümitli olan var mı? Bir parça bana da versin.

Bu statta ses cikaramayan taraftar 55.000 kisilik statta nasil bogucu atmosfer yaratacakmis acaba cok merak ediyorum. Zira Aslantepe´de en azindan %40´lik bir bölüm cekirdekcilerden olusacak kesinlikle. Bu Ultraslan da o stadi cehenneme ceviremez. Alman seyircileri gibi oluruz

alman seyircileri gibi mi?onlar kadar cikin da ondan sonra konusun.

Ufuk

Ali

Servet

Neill

Hakan

Ayhan

Barış

Sarp

Serdar

Baros

Arda

İlk 11 böyle.

Ümitli olan var mı? Bir parça bana da versin.

Maç sırası fena gaz geliyor bana, o yüzden ümit var. Baros, Neill ve Arda'ya güveniyoruz gerisi paslı teneke zaten.

Sabri ve Pino öldü de haberimiz mi yok? Bu konu hakkında ufak bir açıklama bile yapılmadı.

Ya arkadaşlar bu Cana neden oynamaz? Ayhan Barış Sarp'tan birini kesemiyor mu? Uyum sorunu filanda kalmaması lazım geleli birbuçuk ay oldu.

orta sahamızdan geçildiği her top gol pozisyonu olmaz umarım. ayağımızı sağlam basıp panik futbolu oynamazsak turu alırız

Geri
Üst Alt