Ata Tunçel
Kırmızı Üye
- 25 Ekim 2009
- 1.733
- 0
- 1.146
Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart
helal olsun lan Trabzona helal valla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu?
noldu?
Bakmayacagim.. Cünki elenecegimizden eminim..
Her zamanki 11 ile çıktık.Serdar Özkan çok önemli.Umarım istediğimiz performansı bütü oyuncularımızdan alırız.Başarılar diliyorum takımımıza.
İnadına yapıyor rijkard bunu kovulmak istiyor.---------------Ufuk--------------
Ali-----Servet-------Neill-----Hakan
--------------Ayhan---------------
------Barış-------------Sarp-------
Serdar-------Baros-------------Arda
Kadroya bak. 4-3-3'e gene devam...
Rijkaard napıyor acaba nasıl bir teknik direktorluktur bu..Yahu senin takımın bu takımı deplasmanda yenmek zorunda olduda allah korusun barosa bişi oldu sakatlandı ya senin yedekte hiç forvetin yok en azından bunu dusunerek yedege anıl ı koy paftan birini koy ama forvet koy yeterki bıktım artık boyle sacma sapan olaylardan kimse bana bu olayın mantıgını anlatamaz rijkaard ın bu olayını 1 yoldır izliyoruz malesef yedek forvet yok barosa bişi olursa arda oynar bizde paşalar gibi eleniriz sora sizde rijkaarda laf yok 5 yıllık sozleşme dersiniz..
Rijkaard napıyor acaba nasıl bir teknik direktorluktur bu..Yahu senin takımın bu takımı deplasmanda yenmek zorunda olduda allah korusun barosa bişi oldu sakatlandı ya senin yedekte hiç forvetin yok en azından bunu dusunerek yedege anıl ı koy paftan birini koy ama forvet koy yeterki bıktım artık boyle sacma sapan olaylardan kimse bana bu olayın mantıgını anlatamaz rijkaard ın bu olayını 1 yoldır izliyoruz malesef yedek forvet yok barosa bişi olursa arda oynar bizde paşalar gibi eleniriz sora sizde rijkaarda laf yok 5 yıllık sozleşme dersiniz..
Mehmet Batdal nerde yahu hala mı sakat?