AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart

Kusura bakmayın ama bu kadroyla Karpaty bizi rezil eder.

d smarttan maçı satın aldık internetten izlicez umarım bizim icin hayırlısı olur ve rahat bir maç çıkarırırız....

Yalniz kadroyu her gördügümde yönetime öyle güzel seyler söylüyorum ki anlatamam. Kadroyu her gördügümde yönetime olan sinirim alevleniyor. Fittiracak gibi oluyorum. Yönetimden herhangi biri suan önümde olsa Allah belami versin kimse alamaz elimden.

cana otursunki yedeklerimizi zengin göstersin. bu arada serkan kurtuluş kadrodamı?

Kadro kalitesizliğinden bahsediyoruz ya sivasa bile karşı..Ts nin kadrosundaki hangi oyuncu üstün Liverdekilerden ama teknik adamları oynatıyor takımı ;)

Yedekler

Aykut

Gökhan

Aydın

Cana

Serkan

Musa

Emre Çolak

Kadro kalitesizliğinden bahsediyoruz ya sivasa bile karşı..Ts nin kadrosundaki hangi oyuncu üstün Liverdekilerden ama teknik adamları oynatıyor takımı ;)

Bizim takimla bir karsilastir istersen. Ayhan mi Selcuk mu? Baris mi Ceyhun mu? Sarp mi Colman mi? Serdar mi Yattara mi? Hakan Balta mi Cale mi? Ali Turan mi Serkan Balci mi? Trabzon´u kücümsemeyin. Cok güclü Trabzon bu sene.

Hiç umudum yok ama inşallah şu maçı kazasız belasız atlatırız.

bülent korkmaza 2 yıl verseydik mütiş olurdu.

ama ben tugaydan ümitliyim. rijkaard dan sonra takımın başına geçecektir. tugaya laf edeni varya...

Cana hangi mantıkla yedek bırakılıyor hala anlamıyorum.Ya bize eziyet ettirmekten zevk alıyorlar yada Mustafa sarp veya barıs cana'dan çok çok iyi oyuncular ki adam 3 maçtır yedek oturuyor.Turu muru geçemeyiz biz bu kadro ile.Skor tahminim 1-1...!

Bizim maçı Sabri Ugan anlatıyor.

cana otursunki yedeklerimizi zengin göstersin. bu arada serkan kurtuluş kadrodamı?

Antremanlarda istenileni veremiyor demekki Cana hocam. Rijkaard çıkarabilceği en iyi kadroyu çıkarmıştır.Bu kadarda abartmayın ya . Karpati bizi nasıl rezil edebilir ya.

bülent korkmaza 2 yıl verseydik mütiş olurdu.

ama ben tugaydan ümitliyim. rijkaard dan sonra takımın başına geçecektir. tugaya laf edeni varya...

Bende ümitliyim gerek otorite gerek ruh bakımından herşeyiyle GS'a yakısan bir teknik direktör olacagını düşünüyorum ayrıyetten şuan alt yapının basında olduğu için gençleri de tanıyacaktır bu da alt yapıdan daha çok gencin A takımda olacağı anlamına gelebilir :)

Bizim takimla bir karsilastir istersen. Ayhan mi Selcuk mu? Baris mi Ceyhun mu? Sarp mi Colman mi? Serdar mi Yattara mi? Hakan Balta mi Cale mi? Ali Turan mi Serkan Balci mi? Trabzon´u kücümsemeyin. Cok güclü Trabzon bu sene.

Dediğimle ne alaka şimdi.***in hangi oyuncusu liverpooldakilerden iyi? Nasıl iyi oynuyorlar kim oynatıyor o takımı.. Sivasa bile kadro kalitesizliğinden bahsedenler var.

Başka takımlar kendilerinden güçlü takımlara karşı iyi oynarken biz kendimizden çok altta olan takımlara karşı rezalet oynuyoruz sırf kadro yüzünden mi

+

Colman Selçuk Cale hepsi yuhalanmıştır geçen senelerde

Antremanlarda istenileni veremiyor demekki Cana hocam. Rijkaard çıkarabilceği en iyi kadroyu çıkarmıştır.Bu kadarda abartmayın ya . Karpati bizi nasıl rezil edebilir ya.

Eder eder Rezil de eder Vezir de eder yeter ki istesin ;)

Cana nıye yedek adam sakatlıktan cıktı tamam bursa macında oynamadı bu macta neden yedek kotumu desen kesınlıkle degıl bosuna marsılya-sunderlandde falan kaptan olamaz herhalde nıye oynamadıgını halen anlamıs degılım

umarım sen haklı çıkarsın takımımız takır takır top oynarda gruplara kalır.

Geri
Üst Alt