AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart

Tamam o zaman sen kendini kandırmaya devam et...Bu takımın orta sahası sarpla barısla ayhan'la olmaz.Barıs'tan 10 numara sarp'tan b2b'luk beklemeye devam et.

Sen o yazdığımdan benim nasıl Sarp'ı Ayhan'ı ve Barış'ı övdüğümü , iyi oyuncu olduklarını iddaa ettiğimi anladın anlamadım.Maç sonunda kimin kendini kandırdığını , kimin pişman olcağını görürüz renkdaş.

İlk golü mutlaka bizim atmamız lazım aksi takdirde çevireceğimizi sanmıyorum.

Aynen renktaş.Ama ilk yarı saçma sapan bir gol yeriz,2. yarı saldırırız 1 gol atarız ve maç biter :( Yani ilk golü atamaz isek yüksek ihtimalle veda ederiz europa lige :(

Ortasahamız çok yaratıcı
happynew.gif

Sen o yazdığımdan benim nasıl Sarp'ı Ayhan'ı ve Barış'ı övdüğümü , iyi oyuncu olduklarını iddaa ettiğimi anladın anlamadım.Maç sonunda kimin kendini kandırdığını , kimin pişman olcağını görürüz renkdaş.

FR'nin taktiğinin kilit noktası 3'lü orta saha değil mi ?Bizim 3'lüde kimler var ?İnşallah elereriz renktaş.İnşallah sen haklı cıkarsın :)

Dediğimle ne alaka şimdi.***in hangi oyuncusu liverpooldakilerden iyi? Nasıl iyi oynuyorlar kim oynatıyor o takımı.. Sivasa bile kadro kalitesizliğinden bahsedenler var.

Başka takımlar kendilerinden güçlü takımlara karşı iyi oynarken biz kendimizden çok altta olan takımlara karşı rezalet oynuyoruz sırf kadro yüzünden mi

+

Colman Selçuk Cale hepsi yuhalanmıştır geçen senelerde

Trabzon'un sahadaki kadrosu Liverpool'unkinden daha dengeli ve iyi bir kadro.Zaten 2 senedir bozulmamış beraber oynamış bir takım Trabzon.Saydığın oyuncuların yuhalanmış olması çok iyi oyuncular oldukları gerçeğini değiştirmez.Saçma bir yaklaşım olmuş bu.Ayrıca bizim kadromuz kalitesiz derken uygulamak istediğimiz sisteme göre kalitesiz diyoruz.Bunu idrak edin önce sonra tartışalım.Rijkaard'a bok atmak için fırsat kolluyorsunuz.Şenol Güneş'in istediği transferler yapıldı en basitinden.Bizim kadromuz Bursaspor'un sisteminde iş yapabilir belki misal.Ama total futbol oynayamazsın bu kadroyla.Bu kadar basit.

Kimin kadrosu daha güclü sizce?

1282845924935309.jpg
4231+eses.jpg

FR'nin taktiğinin kilit noktası 3'lü orta saha değil mi ?Bizim 3'lüde kimler var ?İnşallah elereriz renktaş.İnşallah sen haklı cıkarsın :)

Şuan Rijkaard'ın yapacağı bir şey yokki . Cana'yı alabilirdi ama Cana'nın da antremanlardaki performansını beğenmedi demek bunu biz bilemeyiz.Bu kadar ön yargılı olmayan bu maçı rahatlıkla geçicez.

Trabzon'un sahadaki kadrosu Liverpool'unkinden daha dengeli ve iyi bir kadro.Zaten 2 senedir bozulmamış beraber oynamış bir takım Trabzon.Saydığın oyuncuların yuhalanmış olması çok iyi oyuncular oldukları gerçeğini değiştirmez.Saçma bir yaklaşım olmuş bu.Ayrıca bizim kadromuz kalitesiz derken uygulamak istediğimiz sisteme göre kalitesiz diyoruz.Bunu idrak edin önce sonra tartışalım.Rijkaard'a bok atmak için fırsat kolluyorsunuz.Şenol Güneş'in istediği transferler yapıldı en basitinden.Bizim kadromuz Bursaspor'un sisteminde iş yapabilir belki misal.Ama total futbol oynayamazsın bu kadroyla.Bu kadar basit.

Uzun süredir okuduğum en "cuk dıye oturan" yorum tesekkurler...

bugun yenecegız ve turu gececegız zor gunlerın takımıyız bız destek zamanı...

bu serdar buğün ne yapacak ya :(

Mehmet Batdal'a ne oldu ?

Maç linki isteyen, bunu özel mesajla ya da profil mesajıyla dağıtanlara 1 gün Myc verilecektir.

Bu maçla ceza almıştım geçen hafta ceza da tam bu maç öncesinde açıldı iyimi :D

Oynatmasın o zaman total futbol rijkard.Veya yönetim rijkardı tutmasın gereksiz yere ona uygun futbolcu almayacaksa.

Geri
Üst Alt