AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | İlk Yarı | Futbol Smart

Şutumuz yok. :mad:

En iyi oynayanımız Ayhan, Barış da kötü değil. Bu rağmen orta sahamız rakibe emanet.

Elano 'suz ve Kewell 'sız gol atma şansımız yok gibi birşey. Ya rakip kendi kalesine atacak, ya çok çok büyük bir hata yapacak, ya ucuz bir penaltı ya rakip eksik kalacak vs.

Bu oyunla turu geçersek ayıp olacak. :mad: Acı gerçek bu.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

S.kurtuluş bundan daha kötü olur mu ?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

Galatasaray´i bu hale getirenleri Allah bildigi gibi yapsin. Yatacak yeriniz yok hainler

Hakan Balta nın futbolu katletmektenh suclu bulunup, idam edilmesi lazım!!!

O 33lük, Oynamıyor dediğimiz o Ayhan var ya 23 lük barışa taş çıkartıyor taşş

Arda Efendi k.çını kaldırıp oynamaya tenezzül etse keşke .

Bu takımı bu hale getirenler utansın reziller çıkıp bide paniğe gerek yok takım iyi diyor

Bu Ali Turan için mi Uğur'u sattık. Bu Serdar Özkan için mi Keita'yı sattık. Yazıklar olsun bu sene şu takıma transfer yapanlara...

ali turanıda bitirdik..keşke stoper oynasaydı sadece...

daha bu iyi günlerimiz, buna sükür, yanliz ben biriyle iddaaya girmistim elenecegiz diye, o arkadas bugün hic ortalikta yok :D bu Galatasaray'in neyin güvenip iddiaaya girdiyse artik... :D

serkan oynasın be en azından bek

Muhteşem bir takımımız var yahu.İlk yarı ne çabuk bitti.Zamanın nasıl geçtiğini anlamamısım..! :(

Hakan Balta nın futbolu katletmektenh suclu bulunup, idam edilmesi lazım!!!

Ondan önce Ali Turan var yahu ben çıksam yemin ediyorum daha çok pas atarım bir insan 1metre ilerisindeki adama pas atamaz mı ya? Ayıptır yazıktır günahtır kulüpten cıkan paraya yazık

Ali Turan'ın yerini rahatlıkla doldurabilirim.Yönetim beni al karın tokluğuna oynarım.

Ulan takımda tanıdığım biri olsa kankam olsa ben oynardım şu takımda.Serdar oynuyor yav.

Şak gibi bir takım var sahada. 45 dk'da bir tane olumlu top yapılmaz mı ? Bir tane golpozisyonuna girilmz mi? İkinci yarı da aynen devam ederse vay halimize ..

arkadaşlar bu sezon tarihimizin en kötü sezonuna hazır olun rezil gibi geliyoruz. bir efsanenin sonu....

Ayhan var bi tek bu maçta. Diğerleri yine aynı. Arda da yine sorumluluk yok, yine kendinden birşeyler katmak yok.

Ali Turana top geldiği zaman zaten unutun gitsin. Bir futbolcunun hiç mi bir olumlu hareketi olmaz ya. Barış bile arada yapıyor

Bu kadar kıt bir yorum olmaz gerçekten, Arda = Galatasaray mıdır arkadaşım?

Topun bizim yarı sahadamızdan çıktığı yok, Arda birşey katamıyor diyorsunuz. Geçiniz bu işleri.

Sonra efendim Arda neden Milli takımda iyiymiş? Kardeşim arkasında Emre ile oynuyor, köpek gibi saldırıyor adam rakibine. Bizde Mustafa ile oynuyor. Bunu anlayamayacak kadar futbol cahili misiniz?

Geri
Üst Alt