AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | 2.Yarı | Futbol Smart

Arda sen git küçük sırlar'ı izle aslanım hadi.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | 2.Yarı | Futbol Smart

Abi bu yeteneksizlik değil bunu bilerek yapıyorlar.

Bence de, var bir bokluk. Adnan Polat ve ekibi yoksa elenme aşamasında bu kadar kasıla kasıla rahat olamazlardı. Kesin bir dümenler dönüyor hemde çok büyük.

arda bittin sen olm.bu ne lan futbol mu bu?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

Vallahi yeter.Rijkaard'ın da hiç suçu yok demiyoruz ama en az suçu olan o.Servet'e "top yaklaştığında ayağını uzat,öküz gibi bekleme" mi desin?Pas attıktan sonra izleme koş mu desin?Ali Turan'a pas atmayı mı öğretsin en baştan?Bizim futbolcular bu kadar mı aptal ki bunları yapmıyorlar.Yapamıyorlar değil,yapmıyorlar.Rijkaard gidince futbolcular ne yapmaları gerektiğini anlayıp futbol üstadı mı olacak.Alemsiniz.

Antrenman programını ben mi yapıyorum bu takımın, ya da maç motivasyonunu vermek benim görevim mi? Tabi ki bu işlerin sorumlusu teknik direktör. Takımın kötü futbolunun tek sorumlusu Rijkaard. Bunu görmek için kör olmak lazım. Adam takıma hiçbirşey katamıyor. Fiziksel,taktiksel,moralman ve motivasyon olarak

takım bitik. Bunların tek sorumlusu o.

Beyler kimse kusura bakmasın, gelip de milliyetçi ayakları yapmasın ama, şu takımda Türk futbolcu görmek istemiyorum ben. Federasyon sınırsız mı yapıyo napıyo artık bir şeyler yapsın.

İş teknik taktik değil, mental açıdan bu kadar zayıf bu kadar rezil olunmaz. Nası çapsız adamlar, nası hocalar yetiştiriyor bu adamları.

Devra arasında niye değiştirmedin diye sormazlar mı adama?

Soramazsın çünkü hemen otomatik savunma mekanizması geliştirmişler "Rijkaard gidince falanca Messi mi olacak" diyorlar. Onlara cevaben söylüyorum belki Messi değil ama adam olurlar en azından. 0-0'da tur atlayan takımın hocası ön libero alır oyuna, oynatacaksan adam gibi maçın başından koyarsın takıma.

Bu Ali Turan adamı hasta eder vallaha eder. :o

ya allahim sen bana sabir ver, alin su aliyi gözümün önünden alin yaaa

arkadaşlar maçı izleyemiyorum fakat aldığım yoruma göre kaleye adam gibi 1 şutumuz bile yokmuş ve defans yine evlere şenlikmiş. doğrumu bu acaba izleyen arkadaşlar söleyebilrmi?

aman aman izleme kanser olursun:o

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | Devre Arası | Futbol Smart

ne alakasi var arkadasim, tutturmussunuz bi kadro kotu diye, bu kadro karpaty yenecek guçte degil mi allah askina, bize rezil futbol oynatiyor iste neden kabul etmek istemiyorsunuz

Bu kadro pas atamayacak kadar aciz bi kadroya sahip:Server,Hakan,Ali.Bu sürüp gider böyle.Ne yenmesinden bahsediyorsunuz ki pas atmaya,koşmaya aciz futbolcu(!)lardan.

ya hakikaten küme falan düşer miyiz acaba bu sene bu nedir

Lincolne ruhsuz diyorduk bunları görmemiştik tabi.Özür diliyorum Cassio.

allah aşkına paslara bak ya hakkaten sinirden gülüyorum şuan. 5 liglerde böyle oynanıyor ancakk

Cana geldi atak yaptık helal be Cana

Ulan bu yardımcıların gözüne 20x gözlük lazım.

Mehmet helvci mactan sonra cikip ne diycek acaba , cuma cumartesi cok karisiriz klup olarak

Geri
Üst Alt