AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | 2.Yarı | Futbol Smart

elendik galibaa )---

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 0-0 Galatasaray | 26 Ağustos | 2.Yarı | Futbol Smart

Yazıp yazıp siliyorum.

Takımda oruc tutmak isteyenlere oruç tutturmazsan böyle olur işte.

Allah bile yardım etmez takıma.

son dakikalar artık

Barış sağ ayağı iyi sankide birde sol ayağıyla kesiyor.

ardanın ortaya bakarmısın. muz orta olayından ne zaman vazgeçicez. özledim şu kewellin falsolu ortalarını. ne hallere düştük muhabbete bak ya :S

bütün kalaslari doldurdular pas özürlü takim

haydi geçmiş olsun bakalım. resmen bile bile elendiler. bu hainliktir.

Barış sağ ayağı müsaitken sol ayakla orta açıyor. Yok abi bunlar bilerek yapıyor.

Maçı terk ettim.. Rezil olduk tüm Avrupa'ya turu geçsek bile..

BJK'nin Trabzon'un, Fenerbahçe'nin futbolunu gördükten sonra utandım..

Ben efkar dağıtacağım.. Sizlere kolay gelsin burada..

Bir F. Rijkaard hayranı olarak söylüyorum ki, tahminen istifa edecektir.

arkadaşlar bu sene bu gidişle ligin ortalarını zor görürüz allah kahretsin. olumlu tek birşey görünmüyor takımda.

Yönetim istifa Yönetim istifa Yönetim istifa Yönetim istifa Yönetim istifa Yönetim istifa Yönetim istifa Yönetim istifa

sıkıntıdan mideme ağrı girdi :s

Yarin Adnan Polat: "Hayat Devam ediyor, Bundan sonra Lige Konsantre olacagiz.. Transferleride bitirecegiz Transfer Sezonu bitene kadar.. Türkiye Ligine yetecek bir Kadro kuracagiz.."

Aydın'ın Emre Çolak'dan önce oyuna girmesi de ilginç.

Yine de sahadaki oyuncular ve Rijkaard'ın eleştirilmesi bana haksızlık gibi geliyor.

Kadro belli. Kalite belli. Yine de Emre Çolak dışında olabilecek en iyi 11 çıktı sahaya.

Bu kadroyu Mourinho'ya versen her maç sonu toplantısında küfür eder, Guardiola epilepsi olur tüm maç kriz geçirir.

Bir de üstüne tüm top oynayacak adamlar sakat. Yönetim görsün takımın halini. 2-3 çok iyi adam alınmazsa yapacak hiç bir şey yok. Ve şunu fs rklrmrk lsxım. Bu takıma mutlaka ama mutlaka önümüzdeki sezon 11'de oynayabilecek 2 ekstra Türk futbolcu gerek. Artık Gökhan İnler'i mi alırlar, Hamit'i mi alırlar, alt yapıdan mı çıkarırlar bilmiyorum ama sorunumuz sadece iyi yabancı transferiyle de çözülmez.

Rijkaard'a kızmaya gerek yok.

Sahada napacağını bilmeyen en az 7 adamla oynayan Arda'ya, Baros'a kızmaya gerek yok.

Kızılcak kişiler bellidir. Yönetim mali alanda ve projelerde gösterdiği başarıyı transferde gösteremedi ve her şeyi eline yüzüne bulaştırdı.

6 ay bekledimiz ali turan bu mu ya?

ilk 11 i 59 milyon Euro olan takımımız ilk 11 i 7 Milyon Euro olan takıma eleniyor.

Demek ki para degil yürek oyunudur Futbol

Geri
Üst Alt