AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Almasınlar futbolcu falan. Yok mu bu takımın gençleri? En azından savaşacak, forma terletecek adamları? Hala Ayhan'ı, Sarp'ı, Barış'ı, Balta'yı izleyip sinir krizi mi geçireceğiz maçlarda?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Felaket üzüldüm kendimi zor tutuyorum diyemeyeceğim içindeki kin bir anda yok oldu gitti, takatim tükendi.

ulan çok kötüyüm ya :mad::sad007:

Köklü degisiklige gitmemiz gerekiyor. antrenörü gönder, yok yöneticiye gönder, yok oyuncuyu gönder.....cözüm degil. yaziklar olsun bu büyük taraftari bu hallere düsürenlere

arkadaşlar artık bişeyler yapmalıyız.... adnan sezgin mehmet helvacı ve gerekirse adnan polatı indirmeliyiz ordan yeter....2 ay bas bas bağırdık bu kadroyla bişey olmaz diye ama mehmet helvacı çok biliyor bu kadro iyi demişti al sana iyi kadro

gözlerim doldu, aglamamak icin zpr tutuyorum kendimi, yoksa agliyor muyum, bilmiyorum, belki agliyorumdur.

Rijkaard ve Yönetim'in yarın sabah itibariyle istifa etmesi gerekiyor böle iş olmaz ya bu ne biçim takım Son yılların en korkak Galatasarayını izliyoruz. Rijkaard büyük hoca falan değil yeter artık Fatih Terimle Yılmaz Vuralla bin kat daha iyi iş yaparız

hakan balta ve mustafa sarp tüm maç trene bakar gibi top çeviren rakibe baktılar. katkıları sıfır artık nasıl çözüm bulunur paf takımamı yollanır çözüm bulsunlar bu adamlara görmek istemiyoruz bu adamları takımda.

Sana ne kadar cok güvensem de istifa et be Rijkaard. Gururlu ol onurlu ol. Hatalarin da olsa, bu yönetim sana laik olamadi. Bizlere laik olamadi. YÖNETIM ISTIFAAAAA

Yönetim bu gece istifa etmelidir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit.

yönetimden kimse çıkıpta şansız bi gol yedik cart curt konuşmasın.kimse bu elenmenin ardından bahane üretmesin bahanesi yok.bas bas bağırdık transfer diye acelemiz yok dediler.şimdi messi yle ronaldoyu aynı anda getirsen ne olur.o kukla helvacıyı her maçtan sonra çıkarıp ta biz bu takımı eleyecek güçteyiz zırvaları.ne gücündesin sen ya 2 adam çıkar şu takımdan bank asyada 3 e giremessin bırak ligi.adnan sezgin bu kulübe ihanet edenlerin başındadır onun transfer yaptıı zamanlarda hiçbişi olmadı bu takımdan tekrar tekrar başına geçti komitenin.defol git artık.bu takımı bu durumlara düşürdünüz ya.2 kuruş fazla vermemek için yazıklar olsun.şimdi kat kat fazla zarar ettiniz ne extra stad geliriniz var şimdi.seyrantepedede 10.000 kişiye oynarsanız öpünde başınıza koyun.yüzünüz kızarsa küfür edicem ama kızarmıyo işte napiim...

hakan balta ve mustafa sarp tüm maç trene bakar gibi top çeviren rakibe baktılar. katkıları sıfır artık nasıl çözüm bulunur paf takımamı yollanır çözüm bulsunlar bu adamlara görmek istemiyoruz takımda.

Çok acı verici bir şey. Yeter ya üzmeyin bizi artık yeter!

Tromsö 2

:sad007::mad::sopa:

Rijkaard kaçsında kurtulsun yahu.Önemli olan rijkaard'ı getirmek değil ki.Rijkaard gibi bir adamı getiriyorsan bu adamın taktiğini oynattığı stili biliyorsundur.Ama bizimkiler ne yaptı rijkaard'ı getirdi sonra adam ne istediyse yapılmadı...Eee suclu rijkaard mı oluyor yani ? Ne istediği adamlar alındı ne bir şey.İstediği adamları bırak adam almadılar.

YÖNETİM İSTİFA..!

Hakan Kadir Balta senden Allah razı olsun... Biriktirdiğim onca hırsı küfrü sana boşalttım sağolasın. Tabi ki bunca küfürden sonra özür diliyorum senden. Seni insan yerine koyup küfür ettiğim için sen beni bağışla, Allah da bildiği gibi yapsın.

Rezalet.................. Adnan Sezgin takımınla gurur duy.

Yönetim,Rijkaard ve Arda Turan istifa.

İlk defa bu kadar sert yazıyorum. Bunun sebebi de ağlıyor olmam. Adnan Polat eğer bu olaylardan sonra istifa etmezse şereften uzak bir davranış sergilemiş olur! Rijkaard'ıda Kazma topçularınıda al git.

Geri
Üst Alt