AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Maç boyunca acı çektim. Gol değil goller atmamız gereken maçta sadece 2 tane gol girişimimiz var. Rakibin ayağı kayıp düşmese gol de atamayacağız. Ne desek boş. Vallahi yazık günah. Nasıl bu hallere düşebildik?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Frank Rijkaard sonunda be.2 yıldır bu anı bekliyordum.

cana yı övdünüz övdünüz ama kusura bakmayın bir şeye benzemiyor...

Hakan Balta o adamı kovalasaydı NAH yapardı o ortayı o adam. Ben böyle ruhsuz bi futbolcu görmedim ya neyse parası verin gitsin allah aşkına

Aynen, bıraktı adamı top auta çıkacak diye, golün baş mimarı resmen. Ufuk da çıkarabilirdi topu ama % 99 Hakan Balta suçludur. :mad:

Defalarca dedik hatta geçen sene Rikarjd bile anlamıştı hatırlayın ve Hakan Baltayı göbeğe almıştı. Yonetimin 2012 kriter saçmalığı yüzünden sol tarafa transfer yapılmadı ve Hakan sol açık oynadı ve bizi batırdı. Bu yenilgiden sonra Galatasaray takımı komple çok ağır bir darbe almıştır. Gerekli düzeltmeleri yapılmalı ve artık lig ve lig kupası için mücadele edilmelidir

arkadaşlar rijkaard harici bir yönetici konuştu mu yoksa gene oyuncak gibi medyaya rijkaard'ı mı atmayı tercih ettiler?

Millet sezonu açar Rijkaard efendi tayfası plaj da alem yapar!!!

Rijkaard maç sonu defans der.. Takım ilerde süper di mi

Baktın mı bilmem pozisyon "0" Şut 3 tane var yok !!

Hala futbolculara ona buna sallıyorsun. Defans adamlarının hepsi A Milli G. Zan - Balta - Neill - Servet Bu adamlar sen gelene kadar iyilerdi.

Takımda her oyuncuyu 1 gömlek aşağı indirdin.

Ali TURAN dan sağ bek yaratmak adına her türlü saçmalığı yaptın.

3 maçtır takımı yakan Hakan Balta'yı inatla oynatıyorsıun. !!

Resmen PARA almak için satıyorsun TAKIMI!!!

Şimdi de ağlayıp yönetime sallıyorsun. Bu takımın mevcut kadrosu KIÇIYLA Karpaty takımın eler!!

Sen hoca fln değilsin. Sosyete HOCASI!!

Alİ samİ yen dekİ İlk maÇta yÖnetİm İstİfa dİye baĞirilmazsa erman toroglunun dedİĞİ Şeylerİ dÜŞÜnmeye baŞliycam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Servet demisti rijkaardin son sansi diye, adamlar resmen Rijkaardi göndermek icin elinden gelen herseyi yaptilar. Helal olsun size helal. Bu satten sonra bana kimse Servet, Arda demesin. Keske kadrodaki bütün topcular yabanci olabilseydi.

Ama en suclusu yönetim. Alin "2012 kriterlerinizi" ......

+1905

Sen kimsin lan rijkaarda son şansı diyorsun allahın yürüyen baltası. Yemin ediyorum biz yaptık bu adamı böyle baltanın teki nası bu hale getirdik ilk 11 çıkıyor inanamıyorum ya. Rijkaard anladı bunun kazma olduğunu ne güzel çekti kulübeye ne olduysa birden gene geldi offf

sergen yine atiyor :-) ntv de

Rijkaardın sonuna kadar ARKASINDAYIZ.

1. Rijkaard basin toplantisinda yönetime hakaret ederek istifa etmeli. Tüm dünyaya rezil etmeli bu büyük sahsiyetleri.

2. Adnan Polat derhal istifa etmelidir. Birdaha ne yüzünü görmek istiyorum, ne sesini duymak istiyorum. Benim icin bitmistir. Tabi o "degerli" yönetimini de beraberinde götürmeyi unutmasin

Rijkaard istifa ederse basta yönetim ve sonra Türk futbolcular cok sevinir, adamlar zaten bunu istiyor kac aydir.

cana yı övdünüz övdünüz ama kusura bakmayın bir şeye benzemiyor...

cana full defansif bir adam. gol aradığımız maçta, önünde süper atak gücü olan orta sahalar olmadan bir işe yaramaz, o yüzden yedek başladı.

ama baktı rijkaard yönetimin müthiş transferi serdar özkan neredeyse oturacak sahada, çıkardı ister istemez.

gönderin şu hakan balta denen ruhsuz insanı parası neyse bu taraftar verir. yemin ederim imkanım yettikce veririm. izlettirmeyin bana şu yeteneksiz adamı be

İlk defa bu takımdan utandım.

Tam tahmin ettiğim gibi,bu filmi çok gördük hiç ağıt yakmaya gerek yok,rakip 10 kişiyken skoru 2 dakika koruyamayacak kapasitede bir takım Galatasaray acı ama gerçek..

Şimdi buraya yazıyorum yarın 2 transfer açıklanmazsa ben bilmiyorum bu ayıbı böyle örterler ama Misimovic ve Emana sanmayın sakın,bu rezil takıma kimse gelmek istemez,annemizin liginde başarılar,lig bile daha zor,bu Karpaty ligimizde küme düşer,sahaya çıkan,takımı sahaya süren,yönetim,futbolcu kadrosuna,teknik heyete sevgiler,Ali Sami Yen'i 3-4 maç boş bırakmayı öneriyorum renkdaşlarıma gitmeyin maçlara almayın bilet..!

Kötü günde böyle mi olur skor taraftarımısın sen diyenlere cevabım çok net bir taraftar sahada takımı varsa maça gider,ben ortada bir Galatasaray görmüyorum kusura bakmasınlar..

Allah'ım inşallah Eskişehir'de yener bizi ki yenicek zaten. o zaman görcem ben bu Adnan'ları statda. uA da bağırmamaya devam etcek mi çok merak ediyorum

Geri
Üst Alt